Jump to content
Forum Windows-az.com

Ekran qaralır


On_LiNe

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
  • 1 ay sonra...

.....1. bezopasnı rejimə gir.sonra panel upravleniya,çentr obnavleniya,prosmotr jurnal obnavleniya.burada «KB971033» obnavleniyanı tap,sil və perezaqruska ver...

 

....alınmasa deməli virus ya troyandır

....2.bezopasnı rejimdə puskda vıpolnit yerinə regedit yazıb HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon girirsiniz.Və sağda Shell faylını silirsən.perezaqruska verirsən.

 

....əgər bezopasnı rejimə girmək olmursa,yəni heç bir menyuya girmək olmursa, shift düyməsini 5 dəfə tez-tez basıb ve ya 10 saniyə basıb buraxırsan.açılan pəncərədə "Включить залипание клави

Link to comment
Share on other sites

Qara ekranda ctrl+alt+del'-yə daxil olursan.explorer.exe yazaraq sistemi açırsan.Puska gəlirsən moy kompyuterə girirsən bütün gizli faylları açırsan.yenə puskdan axtarış bölümünə keçirsən.Ora csrcs.exe yazırsan.Axtarış edirsən çıxan faylı silirsən.Daha sonra puskdan vıpolnitə orada regedit yazıb girisən.HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Winlogon yoluna gəlirsən.Sağ tərəfdəki shell faylına cüt basırısan, bura yalnız Explorer.exe yazırısan başqa bir şey olmayacaq, daha sonra csrcs.exenin mane olmaması ünün üçün regeditdə HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows \\CurrentVersion\\policies\\Explorer\\Run hissəsinə keçirsən və sağ tərəfdəki csrcs.exe açarını silib kompüterə perezaqruska verirsən.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...