Jump to content
Forum Windows-az.com

Format alinmir#1.


Recommended Posts

Salamlar menim kompumda problem var demeli format alinmir demeli evvelce zveri taxiram perezaqruska verirem acilan kimi F2 ni basiram Biosa girirem ordan bootdan esas cd-room drayverin tapib isledirem neyse. bele olmali idi amma mende alinmadi indi ise probleme kechek bir mudet evvel oz bashina lisenziyasini tirimiwdi kompun hemen CD-ROOM drayveri ve islemirdi evveler yailmiramsa F diskinde idi f dan cixdi f ise sadece bir diskdirki adi diskler getirir amma uzun muddet sonra kompu obnovit eledim ve dvd-room drayverin diwows yukledi ve duzeldi gua ve disk e ye oturdu + cox shey olmur mes disk yazmag disk silmek ve s. qisacasi komp diski sadece gosterir tanimir.. ele formatda duwunurem buna goredir he ? ps pisdan sonra hecne gelmir ele destkop acilir...

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

cd ram yox rom :) yox birinci zveri taxiram daliyca perezaqruska(restart) verirem bir muddet sonra komp acilan kimi F2 daliyca Bois menyusuna yani ayar menyusuna duwurem burda boot a girirem ve secilecek drayveri secirem hansiki biri var orda cd/dvd biride var hard disk men cd/dvd ni secirem amma daliyca format olunan menyu deil komp ozu acilir yani perezaqruska devam edir.. amma eslinde bele olmali deil. uzun sozun qisasi dvd-rom dan ola biler bir mudet evvel dvd-rom silinmiwdi ve F: diski yalniz dvd-rw-r-rom olmuyan diskleri acirdi odaki demek olar hecbirin amma sonra yene yazdim dvd-rom sistemin ve yazilandan sonra evvelki kimi F ya deil E ye yazildi bu deq e ye yazilandan sonra ne her hansi bir diski yaza ne sile nede format ede bilmerem yani indi ne edim HELP PLEASE..

Link to comment
Share on other sites

yox ilk formatimdi ... goy deyende diskin melumatlari gelir diski nece acmaq isteyirsiz papkya ya exe mes exe secende o ustanovka wpi sad gelir yani wpi yaz sad. formatdan 30 % anlayishim var

 

eshi bu fleshka uzun iwdir mence daha sadesi diskdir . birde bu ram Hdd barede xususi melumatlar verin xususende. d ya fayllari,papkalari atanda fayllarim ziyan gormez ? indiden tessekurler.

Link to comment
Share on other sites

ronaldo77 Disk yazma səndə bağlı deyil, ROM olduğu üçün DVD diskləri yazabilmirsən anca CD diskləri yazırsan. Yenə deyirəm qaqaş formata təzə başlayanlar üçün ən rahat yol boot menudan CD/ROm seçməkdir. Bios biraz qarışıqdır.

Aero style hə yaxşı sistemdir onu yükləyə bilərsən.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...