Jump to content
Forum Windows-az.com

Azərbaycanın yeni axtarış mühərriki


===

Recommended Posts

0168ab245806c976c9fcb6.jpeg


234321d0348f7e74440d73.jpeg


Artıq Azərbaycanın Yeni Axtarış Mühərriki Var.Bu Axtarış Mühərrikində Hər-Hansısa Bir Məlumatı Axtarsanız, Əvvəl Azərbaycana Aid Olan Nəticələr,Sonra İsə Xarici Saytlardakı Nəticələr Tapılır.Sayt Sizə Azəri, İngilis ve Rus dillərində axtarış aparmağa imkan verir.

Daxil Ol: http://axtar.az/
Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda
  • 2 hafta sonra...

Salam,

 

Men axtar.az kollektivinin uzvuyem. Tesedufen bu foruma girdim.

Bizim sayti muzakire etdiyineze gore size teshekkur edirem.

 

Zehmet olmasa reyinizi bir az konrkret etseniz yaxshi olardi. Chunki bu halda biz de sizin reyinizi nezere alib sayta deyishilikler ede bilerik.

 

Evvelceden sag olun.

Cavanshir.

 

Link to comment
Share on other sites

Cavanşir, məncə şriftinizi böyüdün, gözəl görsənmir.Çalışın bu bölmələri yaradın:

 

foto.axtar.az - googledəki kimi ayrıca şəkilləri axtarmaq olsun

video.axtar.az - ayrıca videoları axtarmaq olsun.biz də qeydiyyatdan keçib, video əlavə edə bilək

Mail servisi də aça bilərsiniz.Amma o qədər də vacib deyil.

Bir də googledə bir funksiya var, "sa" yazanda,bu şəkildəki kimi axtarışa verilə biləcək sözlər siyahı kimi gəlir.Amma bu sizdə yoxdur.

 

Məndən bu qədər.Sizlərə də uğurlar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

Salam,

 

Saytdta bir nece yerde yazi var ve onlarin her birinin oz həcmi var. Biz bir neche yerde shriftleri boyutduk ve avto teklif funksiyasi elave etdik. Zehmet olmasa baxin ve reyinizi bildirin. Eger yenilikleri gormeseniz ctrl duymesini basili tutub F5 duymesinin basin ve saytin yeniden yuklenmesinin gozleyin.

 

Shekil ve video axtaris funksiyalri uzre is aparilir ve bir nece aya elave olunacaqlar.

 

Bunlardan elave, bir nece istifadechi yazib ki, googlun yerin vermez. Zehemt olmasa yazin gorek, sizin bele fikriniz hansi müşahidelere esaslanaraq bildirilib. Yeni siz eyni soze googlda chox uygun neticler tapibsiniz ve s?

 

Ve nehayet, bilmek isterdim, yumroo sayti hansi sebebe gore baglanib?

 

Evvelceden sag olun.

Cavanshir.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Qaqas o sozu men yazmisam beli tebiiki google nin yerin vermez men nece ildi kompyutermenem google meni her cur temin edib yazdigim her soze melumat tapib google ye dunyanin her yerinden fayl yuklenir onun .az / .ru / .com ve s. kimi domenleri var dunya kompyuter istifadecilerinin 90 % i googleye melumat verir indi sen deyirsenki axtarada melumat verecekler ? gorek nece il veya ay isleyecek arxi atdanmadan hop demek olmaz

Link to comment
Share on other sites

Elbetteki isteyirem olsun ama qaqas incime bu iki, bes, on neferin isi deyil gerek bir qurup komanda olsun bu is ucun.Menim sexsi saytim var mende isteyiremki axtaris sayti yaradim ama goruremki men yaratmagnan deyil gerek komanda olsun bu is ucun indi qaqas axtar kimi saytlarin omru az olur gerek ele bir sayt yaradilsinki ne xoker hucum ceke bilsin nede omru az olsun tebiiki mende isteyiremki bizim sosial sebekemiz olsun ama unudmayaqki biz bu dunyada yasayiriqsa her sey bizimdi googlede,facebookda,tiwitterde,youtubede cunki bu saytlar ve bu kimiler bizim kimilerin sayesinde isleyir ve yasayir qaldi axtara umud edekki omru uzun ozude ugurlu bir sayt olar INSHALLAH

Link to comment
Share on other sites

Misafir
This topic is now closed to further replies.
  • loading...
×
×
  • Create New...