Barcelona_FC Konu tarihi: 2 Ocak 2011 Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak 2011 Məndə Windows 7-di.PRoblem isə bundan ibarətdi.Məslən mən böyük həcmli faylı yükləməyə qoyuram, əl dəymədən qalır.Təxminən 30-35 dəqiqədən sonra öz-özünə Azərbaycan dilində desək yatmaq rejiminə keçir.Yəni ekran sönür.Yandıranda isə yükləmə dayanır..Buna görə hər 10 dəqiqədən bir siçanı silkələyirəm.XP-də həll etmişdim.Amma burda bilmirəm.Mümkündürsə bilirsinizsə cavab yazardınız Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 He munkundu spiyasi rejime usur sende elemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 hə.bayaq driver-i yükləyirdim keçdi.axır 5 mb qalmışdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 davamini yuleyerdinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 hər halda yoxladımdaa .olmur.yüklənmir ardı letitbitdi ona görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 download master yukle onda olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2011 məndə orbit downloader var letitbitdi ona görə yükləyə bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 İDM ilədə ardını yükləyə bilərsiniz.. o rejimidə düzəltmək asandır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechfak Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 mendede windows 7di.indi men deyenleri ele hech vaxt kompun yatmaq rejimine kechmesin. rabociy stolda mishkanin sag duymesini bas/personalizachiyaya gir.ordan zastavkaya kech.acilan pencerede ashagida izmenit parametri elektropitaniya yazisi goressen.ora gir.yene pencerre acilacaq.orda sol terefdeki bashliqlarda nastroyka perexoda v spyashiy rejim goressen.orada gir ve ordaki zaman gostericilerini nikoqda ile evez et.cetin gorune biler ama cox asandi mende windows 7 ultimate veya maksimalnayadi.eger sende bashqa 7-dise onda bashlangic bir az ferqli ola biler.amma qalani eyni gedecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lnur87 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Salam..menim problemim beledir-hp probook 4515s win7 yaziram super olur her sey ..aktivasiya da qeseng...amma bir problemi qalir...sanki videocardi gormur..aparatnaya uskoreniya deyir ya aktiv deyil ya da ki bu videokart desteklemir bu w7(halbuki ele teze gelende ustunde w7 idi) VGa ni.. Апаратное ускорение отклучено или не поддерживается видеоадаптер.Это может замедлит игру.уведитесь что установлена самая последняя драйвера видео драйвера.Видеоадаптер вклучено апаратное ускорение... yeni bir sozle oyun acilireee acilmasa ondan yaxsidi...basqa notebooklara w7 yazirsan butun driverler yuklenir,,meni maraqlandiran odu ki bu probuka vga yuklenmir ki??? komek etseniz cox sevinerem..tewekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Brat nolsunki üsdündə gəlir mən bu yaxınlarda 1 notebooka yazdım 7 notebook ən təzələrdən idi tapmadı vganı sonra netdən araşdırdım yüklədim o onluq deyil 7 hərdən driyver tapmır çünki təzə videokartlardandır Sən notebookun saytından videokartın driyverin yükləyə bilərsən 7 olabilsinki tapmayıb yada başqa səbəb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 evvelki win 7 yeqin ya home edition olub ya Profesional yada ki Ultimate olub.Aralarinda ferq var olarin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lnur87 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Cox sagolun,,amma men onun vga driverini yukledim netden ve qurasdirdim yene hemin sey..driveri beledi Radeon HD 4200 (((model hp probook 4515s))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2011 Onun ustunde deqiq Windows 7 idi yoxsa vista olub..vista ile windows 7 oxsarligi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2011 Salamalar.....Manim fikrimce,birinci oz notebookuvun modelini yaz googlda parametirlarine bax ve daiqi olaram (vga)-nin modelini gorur internetdan en axrinci abdeytle tap,en axrinci driverin versiyasini yukle.Yadaki win7 dayiw bawqa win7 yaz,problem sistemda ola biler vga-ni taniya bilmir.UGURLAR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.