sahin666 Konu tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Ocak 2012 Azerbaycanin 1 nomreli xeber sayti hansidi.siz oz fikrinizi demeyin.Heqiqi yeni dovlet ucun 1 nomrelisi hansidi.Serhlerden sonra size bir soz deyecem.eger men bildiyim saytdisa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 1 nömrəli deyəbilmərəm amma ən çox xəbər aktiv edilən bizim saytdır. Günə 10 xəbər (xüsusi xəbərlərdən başqa). Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Men o cur demirem.trend.az day.az lent.az meselen bu cur xeber saytlarindan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 həə jeton düşdü ) Azadliq.org Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 hereniz birini demeyinde yalniz bir sayt en yuksek yerde olan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 çoxdu ama, heç birinə inanmıram. O gün lent az da bir xəbər gördüm səhv idi, zəng elədim ki xəbər səhvdi, deyir Nazirliydənsən dedim yox adboy elədi. ama xəbəri sildilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 xezerxeber.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 AZXEBER.COM DAY.AZ ANSPRESS.COM AZERBAYCANIN EN YAXSI FUTBOL XEVER SAYTI : Fanat.az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.