On_LiNe Konu tarihi: 19 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Ocak 2012 Salamlar... Bugün sizlərə Azerbaycanin Ən Güclü Divar Hack Hiyləsini təqdim edirəm... Buyurun Yükləyin! Azərbaycanda 1 Nömrəli Divar Hack... Buradan Yükləyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 bu oyundan atmirki? please wait gelir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 rauf7 Yox qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 Bunu türkde elemek olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2012 yox bu rus ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 1 oyun qesey oynirsan axir-axirda please wait ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 frost onu tutmaz ki???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Men ozum oynayiram please wait vermirr bir dene pulsuz silah citi islemir qalanlari isleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
imamverdi Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Salam menim Ip mi bunlar ustunde vurdular ne ede bilerem komek edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 SalaMlaR MEnde Xp-dri Kernel Inject etmir Ne ediM??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Windows-Master-BoY antivirusu sondur sora ac Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 SALAM QAQA EMAILINI BURA YAZ VE YA ******@INBOX.RU DOSTLUQ YOLLA.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Windows-Master-BoY Forum qaydalarına riayət edin! Forumda e-mail yazmaq qadağandır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mujik_Zeeek Mesaj tarihi: 25 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2012 acmire bunu error verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 25 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2012 Men Isletdim...Yaxsidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Simplefall Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Qaqashlar ,bunu yukledim (dll ) attim 4game.ru papkasinda point blank papkasina,sora ne etmek lazimdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Simplefall, Artiq bu FIX olunub. Ozu de ki bunu pointblankin papkasina atmaq olmur Injektor proqrami ile PointBlank.exe - ye injekt ediller. d3d9.dll - ni ise pointblankin papkasina atirsan avtomatik injektorsuz ise duse bilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.