Axellis Konu tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Ocak 2012 Herkese salamlar men bir iki saytda driverpack solution 12 ni gordum,resmi saytina baxdim,hec resmi sayt 12 versiani buraxmayib,amma saytlarda 12 versiasi var,ozude dizaynda ele bil digerlerinden biraz ferqlenir Indi bilmek isteyiremki drpsu 11.8 yoxsa drpsu 12 yaxsidi?ve hansi qanunidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 12 sadece ozleri driverleri Uptade edilmis DriverPack 11.8-di DriverPack 12 bele olasdir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Demek 12 11.8 in yigilmis versiasidi he?eslinden 11.8 di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 məndə də var, torrent yüklləmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.