ZAUR_033 Konu tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Şubat 2012 Hamınıza salam... Bu derslikde GTA IV-ə istədiyiniz maşını əlavə etməyi göstərmişəm.Hamınıza uğurlar GTA IV Vehicle Mod Installer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Əla paylaşımdır.Bilməyənlərə kömək olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
My-Comp yek Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Bunu bilirdim sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Siz sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 qaqa cox sag ol evvelki gta 4 un qurasdirilmasini edib bir az oynayib bunu edib masinlari elave edecem . qaqa bu proqram yaxsidir ,sade olduquna ve dediyin kimi proqramlar icinde yaxsi olduquna gore. men evveller spark ile edirdim bezen masinlar her yanda olurdu ayri masinlar olmurdu. olandada az,coxuda taksi olurdu sheherin. + bir sulada verim meselen men bmw x6 yuklemisem,her hansisa bir saytdan. men hemin o bmw ni istediyim masinin ustune yaza bilerem ? yoxsa nece ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 chox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 farrid.93 dəyməz qaqaş Nazim888 dəyməz.Vehicles.img-də iki eyni adlı məsələn:admiral.wft fayl ola bilməz.Open İV-le maşını tamam silmək olur,amma məsləhət deyil,tez-tez oyundan çıxmalara səbəb olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 basa dusdum,onda bu proqram masinin ustune yazmir. elave masin kimi oyuna daxil edir. yeni evvelki masinlar qalir. ve bu yenilerde elave edilir. hec bir masini evez etmeden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Nazim888 deyəsən səhv başa düşdün.GTA İV Vehicle Mod İnstaller faylları əvəz edir,istəyirsənsə radnoy faylları kopyalayıb özündə saxla lazım olar deyə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 yox sehf basa dusmedim, meselen bax men x 6 yukledim gta 4 de elave etmek isteyirem hemin proqramla hansi masinin ustune yazmaliyam ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Bu proqram avtomatik yazir sen yukle ozun goreceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 bu xetani verir proqram. sen gosterdiyin kimi oyun qurulu olduqu qovluqu secirem ve bu xeta ile rastlasiram. men c diskine, proqram files (x86)\\rocktar games\\gta Iv bu qovluqu secirem . qaqa sonuncu 1.2 ini qurdum proqram isledi. indi baxacam gorum masinlari elave ede bilirem qaqa internetden axtarib bi dene x5 yukledim. masin rebacadi nedi hemin adli faylin ustune quruldu. birinci yasil geldi, sonrada 4 dene yasil qush usaresi mende next eledim succesfull yazildi,sora cixdim oynadim oyunu. duz seherede 30 deq firlandimki x5 gorum,bir masini gordum,yeni hemin x5 hansi masinin ustune yazilibsa hemin masindan seherde cox azdi . men youtubede baxdim hansisa f duymesini basirsan solda yuxari kuncde menyu kimi nese gelir ve ordan istediyi masinin kod kimi secirsen yuxaridan asaqi dusur. bele sey tapa bilersen? birde sherde masin axtarmayaq.elave edek istediyimizi secek . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Bu dərslik çoxuna lazım idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 oyuna 12-14 dene masin salmisam 3 denesini gormusem indiye kimi xD + bilmirsiz nece etmek olar? gta 4de hansisa knopakni basasan,ve masini secesen goyden duser asaqi,cunki seherde axtarmaq cetindi . niko teli cixardib yazir ha kod.ele bi sey sadece qiraqdan cit kimi .trainer deyirler ne deyirler bele seydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriorAZZZE Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 Nazim888 , hee trainer yukleyib unrar ele, at gta 4 papkasina..oyuna girende F3 bas orda menyusu gelecey..carspawning masin getirmeydi..istediyin masinin adini NUM 5 bas gelecey mashin ..trainer yuklemeycun klikleeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2012 qaqa mende notebookda num 5 yoxdu. usteki reqemlerde islemir sadece yazmaq olur . gerek klavisa alim,bunu ayri knopkayla ede bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.