Jump to content
Forum Windows-az.com

Drps yoxsa online olaraq driver yazmaq


Recommended Posts

herkese salam,bir sey sorusmaq isteyirem,drp su 11.8 ile driverleri yazmaq daha yaxsidi yoxsa drivergenius ,driversoft kimi proqramlarla driverleri netden endirib yazmaq?

bunu bilirsiz niye sorusuram,drp su ile yazanda artiq seyler yazilmir,mende amd visiondu ,drpsu 11,8 ile driverleri yazanda control center yazilmir,ona gore sistemde sag click duymesi daha tez acilir,sistem biraz tez qosulur,amma driverleri online olaraq endirende amd vision control center de yazilir,sag click duymesi gec acilir,startup da controller center adinda proqram qosulur(amd vision control center)

Hansi meslehetdi?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

.... axellis qardaş,yaxşı mövzudur.məncə drp daha optimaldır və problemi tez həll edir.problemlər də olur...1.bəzən driverləri səhv qoyur.2.kompüterində düzgün yüklənmiş driveri update edəndə həmin driver silinir.... amma bütün bunlara baxmayaraq əlverişlidir...

... Driver Genius çox vaxt aparır,çox vaxt tapmır.bir də ki,elə olur ki formatdan sonra setavoyun driveri yüklənmir.onda Driver Genius-u heç işlətmək olmur....

... drp kimi bir sıra packlar var.mən 3-4 nü yoxlamışam.mən KDFX DriverPack + SamLab istifadə edirəm.linki yazıram.məsləhət bilsən istifadə et....))))))

 

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3654594

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...