Maksim_252 Konu tarihi: 18 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Şubat 2012 Salam, men evvelce politexnik adi ile saytda user idim. Gece saytin forumunda hekaye ve seir paylasdim. Amma indi login ve parolumu yaziram amma sayta daxil ola bilmirem. indi ise suallarim: Saytdan qovulmusam? İstifadeci adim niye acilmir? Eger qovulmusamsa forumda yazdigim yazilar niye qalib? Ve saytdan niye qovulmusam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Yəqin ki, sayt yönəticiləri baxıb cavab yazar.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 politexnik saytda adli istifadeci movcud deyil... Ola bilsin texniki sebeblerden silinib... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Ola bilerki silinib çünki bir vaxtlar mən bu saytda Tanner kimi qeyd olmuşdum ama uzun zaman öncə parolu unutdum hətta hansı emaille daxil oldugumu bele unutmusdum sonra Tanner_A_D nikinen kecdim ama nik tez tez silinirdi sebebin ele bildim qovulmusam dedim axi neynedimki qovuldum sonradan melum olduki qovulmamisam texniki sebeblerden silinim indide esl oz nikimi berpa edim daxil olmusdum sende ola biler nese texniki sebebden silinib birde qeyd ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Vusal, sifremi unutdum bolmesinden axtaris verdim, senin yazdigin kimi hemin adli istifadecinin olmadigi gosterildi. Bir defe bura baxin. Yazdigim yazilar qalib amma mesajlari sifir gosterir. Reputasiya 2 idi. O da sifir olub. Profil seklim silinib... Tanner, eslinde istifadeci adimi deyismek isteyirdim. Amma sifirdan bawlamaq istemirdim. bu linke de baxin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2012 Onlar qalir yəni mesajlar qalan hər şey sıfırlanır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.