sahin666 Konu tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2012 pulsuz saytlardan en meslhetlisi hansidi? noads. dan ferqli olaraq.orda dle herden gicliyir.besi seylri acmir.sehifeler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Bolmeni duz sec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 bagislayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 men 000webhost.com meslehet gorurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Www.AzSoft.Info Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 X10Hosting.Com En yaxsisidir.CPanel-li hostdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 ikinizde cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 000Webhost.com DLE ye gucu catmir isteyen qurub baxa biler xeberin ardina , profile ,foruma daxil olmur 404 verir en yaxsisi sen ayliq 1 AZN a zaminden 1 GB host al qur ozuncun DLE ni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 pulnan istemiremde.ele ay olurki hec isledmirem ona gore.Komek eden olacaqsa acacam.acmsdim ama isim cixdi deysen zamin sildi.Online hemde yukleme film sayti olacaq.,KIm komek ede biler?Kim edecekse sabah aliram Zaminden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Sen tam aydin yaz ne ucun komek isteyirsen belke men sene komek ede bildim ama fikrini deqiq yazki mende fikirlesim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Sayt bayaq yazdigim kimi Film sayti olacaq.KOmeklik deyendeki menimle bir yerde Admin olacaq,Menim isim cixanda o baxacaq sayta.He birde elimde bir sablon var onu redakte edcek azerbaycanca tercume.Menim hevesim yoxdu tercumeyeTurkcedi sablon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 He bildim sayt acmaq ucun gerek insanda heves ve sebr olsun bunlardaki sende yoxdu bele getse onda saytin omru az olar sen ozune inam yarat qalan her sey yaxsi olar InshALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2012 Tanner düz deyir. İşin ən çətin yeri işə başlamaqdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 komek eden olacaqsa.sayti ele bu gun alaram.Ama bilimki men burda olmayanda komek eden olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 neyine komek isteyirsen? pulun yoxdursa men sene host vere bilerem 1gb cpanel subdomende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 pula gore demirem.Men burda olmayanda saya xeber elave etmek ucun birde redakte ucun,pul problem deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Sahin Eziyyet Cekme,Mende Sayt Hevaskari idim,Dleni Tam Yaxsi Oyrendim,nece ay pulsuz hostlarla isledim, SOnra Host ve Domen Aldim,Gozel Yigdim,amma Sonra hevesim oldu,hostu bagladdirdim,domen ancaq qalir helede Yani Demekde Meqsedim Oduki Hevesin Yoxdusa Ozunu Eziyyete Salma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Hə dostlar əsası həvəsdir birdə dəstək tək adam sayıt quranda alınmır gərək netdə yaxşı dostların olaki sənin qurduğun saıyıt təkqdim etsinlər başqalarına. İdeyada vacibdir nəsə təzə və maraqlı bir lahiyyə hazırlayanda tez yayılır. Məndə təzə açanda heç ele çox həvəssiz olmadım ola bilsinki 1-ay sakiçilik oldu sayıtda amma sonra dostların sayəsində tanıyan oldu. Nəysə başınızı ağrıtmayım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Mende oz saytimi acanda reklam olmasin bilirsiz hansin deyirem o vaxt zamin acdi menim ucun ama qisa zaman erzinde ozumde DLE ni professional oyrendim redakte etdiyim sablomlarida saxlayiram ama oz saytima demek olurki gun erzinde 2/3 defe daxil oluram oda xeber qoyanda demeyim odurki sen telesme sayt ucun gelecekde yigisariq yeni bir sayt acariq islederik ama sen olmayanda basqasi meselesi uje nisye sohbetdi AQIL ISMAYILZADEnin saytina huseyin adminlik etdi esger gedende ama huseyin tesadufi hallarda 1 hefteden 1 iki hefteden bir sayta daxil olur bele hallarla qarsilasmaq tebiyi haldi unutmayaqki windows-az.com 4 ildi isleyir bu saytda ele ilk gunden bucur meshur olmayibki gerek sebr ve temkin olsun adamda nese bu qeder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2012 Host1free.com pulsuz yaxşı hostingdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.