Jump to content
Forum Windows-az.com

pulsuz sayt


Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Hə dostlar əsası həvəsdir birdə dəstək tək adam sayıt quranda alınmır gərək netdə yaxşı dostların olaki sənin qurduğun saıyıt təkqdim etsinlər başqalarına. İdeyada vacibdir nəsə təzə və maraqlı bir lahiyyə hazırlayanda tez yayılır. Məndə təzə açanda heç ele çox həvəssiz olmadım ola bilsinki 1-ay sakiçilik oldu sayıtda amma sonra dostların sayəsində tanıyan oldu. Nəysə başınızı ağrıtmayım.
Link to comment
Share on other sites

Mende oz saytimi acanda reklam olmasin bilirsiz hansin deyirem o vaxt zamin acdi menim ucun ama qisa zaman erzinde ozumde DLE ni professional oyrendim redakte etdiyim sablomlarida saxlayiram ama oz saytima demek olurki gun erzinde 2/3 defe daxil oluram oda xeber qoyanda demeyim odurki sen telesme sayt ucun gelecekde yigisariq yeni bir sayt acariq islederik ama sen olmayanda basqasi meselesi uje nisye sohbetdi AQIL ISMAYILZADEnin saytina huseyin adminlik etdi esger gedende ama huseyin tesadufi hallarda 1 hefteden 1 iki hefteden bir sayta daxil olur bele hallarla qarsilasmaq tebiyi haldi unutmayaqki windows-az.com 4 ildi isleyir bu saytda ele ilk gunden bucur meshur olmayibki gerek sebr ve temkin olsun adamda nese bu qeder

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...