Axellis Konu tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Mart 2012 Herkese salam,Mende Bir Flaskart Var,8 gb Patrion Model problem 2 3 gun bundan qabaq cixib,fleskartin icinde qara rengde balaca bir kecirici yerinden qopdu,yani fleskarti taxirdin kompa hec ne gelmirdi,mende fleskartin icin acdim,hemin keciricini yerine zalent teher bir seynen bagladim,komputere taxdim,isledi,3 4 gun bele isletdim,keciricinin yeri bosaldi,yeniden berkitdim,amma indi fleskarta fayl gondermek olmur,yani flesi acir,flesi format edirem,sonra icine 3.87 gb hecminde fayl gonderirem,amma cox yavas gedir,normalda 2 deqeye gedir ,amma indi 20 deqeye kocur,hec tam kocmur,yarida dayanir,deyirki fayl kocmur,qalmisam bele ne edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Nicat salam mendede olub bu PATRIOT eynisinden 2 GB liq biraz sonra umumiyyetle fleskart islemedi dayanan yerde xarab oldu ne qeder senedlerim sekillerim getdi icinde yen demeyim budurki bu PATRIOT fleskarta bel baglamag olmaz zaydilar bunlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Flaskartın sxemi zədələnib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Nicat flashlara çoxda bel bağlama çoxu belə zay çıxır. Sən o faylı başqa yerə köçür gör keçəcək. Bəlkə o faylda nəsə var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 ... flaş kartlarda belə problemlər çox olur.çünki əksəriyyəti keyfiyyətsizdir....bəzən bu kompüterdən də olur... ... qaldı ki, problemin həllinə.(əgər sizdə noutbuk deyilsə)bəzən fləş kart ancaq ana platadakı usb yerində işləyir.pc qabağında olan usb yerində işləmir...odur ki, fləş kartı ana platanın özündə olan usb yerinə sal yoxla...(əvvəlcə kompüteri söndür,sonra yandırıb bu işi gör-perezaqruska yox)... işləsə qabağdakı yerin probleminin həllini deyərik....))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Dostlar Cox Sagolun,Gorum, Neyniyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Axellis-flas karti uje apar tulla en dozumlu flas kartlar kingston ve apacer-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2012 Axellis flaşın formatını NTFS olaraq dəyiş düzəlməlidir. Mən çox vaxt belə edirəm düzəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.