MEZHH Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 hə, bildim. Məsələn %MyDocumentsFolder% yazsan , My Document düşür, hə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2012 ordaki bolumde sag duymeni basdiqda hazir kodlar gelir ordan istifade ede bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 təşəkkürlər. Mən bir az çətin yolla tapırdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 bu usul cox rahatdi cunki sriftleri exe kimi silent edend e her deyen sistemde islemir 32 64 bitli istemlerde ferqi cox olur deye bu usul daha elverislidir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 sən deyən kimi elədim başqa kompda yoxladım bütün latın hərfləri göstərdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 sriftleri tanidmi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2012 hə, normal göstərdi hamısını. Bütün hərfləri yazmışdım ki hansındasa problem olsa bilim, hamısını göstərdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.