Rauf-SDTK Konu tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 10 Nisan 2012 Salamlar. Men Eset nod32 5 yukledim hec bir deyisiklik etmedim amma sondurmusdum antivirusu sonra yandirmisdim. Sistemi geri de cekdim duzelmedi. Kompu acanda bele gelir: Evvel bele 1 saniye kimi qalirdi sora acilirdi komp. Indi 3 deqiqeye kimi cekir. Bir defe de olmusdu format verdim 3 gun evvel yene de antivirusdan nese oldu indi eseti nece edimki komp acilanda kompu yoxlamamis yeniki tez acsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 .... antivirus sistemi yoxlayıb açırsa,qara ekrana bu haqda məlumat gəlməlidir..... .... bunun çox səbəbləri ola bilər... ....menim konkret səbəbini deməyim üçün bu antivirusu sil.norton internet security 2012 yüklə. ...moy kompüterin üzərindən sağı bas,svoystvaya gir,dopalnitelnie parametri,oradan da axırıncı parametrə gir,orada 30 saniyə göstərirsə qarşısındakı quşu götür.... ....sistemi antivirusla skan elə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Bolmeni duzgun sec movzu siline biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Tanner, Men sece bilmirem axi. Mende olmur secmek. mehdi1998, Qaqas yoxlayib deyecem antini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 antivirusu sil restart ver tezeden yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 yerin deyisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 mehdi1998, Norton IS 2012 ile full sistem scan eledim yene de sekildeki kimi gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 ... deməli antivirusluq deyil...sən bu windowsu 1-ci dəfədir vurursan,yoxsa əvvəl də bu windowsu işlətmisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Advanced System Care 5 ile temizle kompu duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2012 ....1. windows güclü kompüterin parametrləri zəif olanda belə olur.bir az yüngül windows vurub yoxla.xp-dirsə sp2,windows 7-dirsə 1gb olanı... ....2.alınmasa mexaniki problemdir,ram ya hard disk.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2012 mehdi1998, Bu windowsdan evvel original windows idi indi modifikasiya olunmusdu. Originalda da bele idi system care5 ile yoxladim sistem cokdu ona gore format verib bunu yazdim. Komp 6GB RAM, 2GB VGA, 320GB HDD, AMD E-300 2CPUs 1.30GHz-di. O biri sistemi neche aydi isledirdim Avast yukleyenden sonra olmusdu bu da indi nod32den sonra. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 .... belədirsə,konkret hard diskində problem var....sistemi gec oxuyur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 mehdi1998, Axi antivirusdan evvel tez acilirdi? Hard disk neceye olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 ... hard diskin qiyməti asılıdır İD ya SATA olmasından, neçə qb olmasından,neçə mb/s olması,hansı firma olması və bir də təzə və ya işlənmiş olmasından.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 ... dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.