FROM NARXOZ Konu tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Nisan 2012 Point blanka girəndə oyuna girirəm ama 3-4 dəqiqədən sonra atır Please Wait yazır şəkillərə baxın bilmirəm nədəndi bir neçə gün bundan qabaq əməlli başlı girirdi 2 gündü bu problemlə rastlaşıram çit vx qoşmamışam kim bunun həllin deyər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Gosterdiyim kimi et sekilin cek qoy yoxsa bilinmir derdi nedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 BugTrap.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VusaL_Ramazanov Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 mendede olur.ama herden.ele vaxt olur oyuna girdikden 15 deq sora ele vaxt olur 1 saat sora ele avxt olur hec olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 CRaSH, i3BaseDx.dll faylini sil oyuna obinovleniya ver gir oyuna. Sonra registrde cheat, appinit, wh, wallhack sozlerin axtaris ver tapsa sil. windows, Qaqas butun ekranin sekili neye lazimdi? Errorun sekilin ver oxuya bilek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 http://s018.radikal.ru/i509/1204/c8/14e69353628a.jpg Bele cixir sekile bax qaqaw bilmirem nece edim uje eseblerim xarab olub temiz 2 gundu gicliyir nedendi bu duzelecek? caresi var/? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Nisan 2012 Mende problem duzeldi!!!Problem Kaspersky(KIS)-de imis.Sadece programdan Vixod eledim ve oyuna girdim isledi! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Bunun hellin bilen biri yoxdu ? Ne edirem alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Antivirusdan cix.Yeni Vixod ele.Birdeki calisan butun programlari bagla.Bax CTRL+SHIFT+ESC den Prosesslere hansilar daha cox RAM yeyir. eger lazimsizdisa bagla!Ve son olaraq oyuna gir! AA birdeki son 2-3 gunde hansi programlari qurasdirmisan yeqinki onlarin da ziyani ola biler.Cox vacib deyilse sil yoxla!Men butun mumkun cavablari demeye calisiram! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Qaqaw xeyri yoxduye dediklerini bir bir eledim yenede alinmir tullayir format atsam duzeler goresen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 format elesen duzeler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VusaL_Ramazanov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 nece defe yoxladim bu problem mende yalniz torrentle yuklenme getdiyi zaman gelir.yeni torrentde fayl yuklenir ve eyni zamanda oyuna girirem 3-5 deqden sora oyundan cixir ve bu problem gelir.belkede bu setdendi,cunki torrent butun sureti cekir ozune. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 elbette torrent kompun suretini 95 faizini öldurur.oyuna girende torrenti pauza ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Torrenti qosmuram axi men setdede mende hecbir problem olmur beleki 2 gun bundan qabaga kimi qesey oynayirdim son 2 gundu temiz gicliyir atir 2 deq oynayiram sonra please wait gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VusaL_Ramazanov Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 bu deq mendede atdi.belkede problem oyunun ozundedi.day bu qeder aadamda eyni awubka olmazki.kimden soruwuram hami bu problemi deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 onda oyunun ozunnendi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest windows Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Salam windows sun admini forum admini Mənim sərhimi kim silib niye Silib ozunuzu lap usaq yerine qoymusuz Serh de Soyuş Tehqir Yaziram menim Şərhi silirsiz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 He oyunun ozundendi. Onun caresin hec 4game tapa bilmir. Yukle pb papkasina at. Bundan basqa elaci yoxdu. Men de elemisem bele olur. Turkde lap cox olur. Rusda serverler artandan sonra bele hallar cox olur. Point zeifleyib frost guclenib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Nisan 2012 windows-movzunu duzgun bolmede acmirsan ona gore silinir. movzunu duzgun bolmede acsan silinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2012 Helli yolunu tapdim usaqlar demeli Antivirus varsa derinden skan edin kompu,sonra reestr ocistit eden proqramlardan istifade edin saytda var lazimsiz fayllari reestrdan udalit eliyir men eledim alindi girir ama vx qosuram yenede tullayir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi is a nice boy Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 qaqas mende de olur indi nece edim onu ? qaqas mende de olur indi nece edim onu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2012 Mehdi is a nice boy, FORMAT, FORMAT yene de FORMAT. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Tuqay*# Mesaj tarihi: 12 Ekim 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2017 Point blanka girəndə oyuna girirəm ama 3-4 dəqiqədən sonra atır Please Wait yazır şəkillərə baxın bilmirəm nədəndi bir neçə gün bundan qabaq əməlli başlı girirdi 2 gündü bu problemlə rastlaşıram çit vx qoşmamışam kim bunun həlr salam qaqas mennen elaqe saxla 4584889 ve yaxud daki 0124584889 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadVelosh Mesaj tarihi: 17 Ekim 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2017 Torrenti qosmuram axi men setdede mende hecbir problem olmur beleki 2 gun bundan qabaga kimi qesey oynayirdim son 2 gundu temiz gicliyir atir 2 deq oynayiram sonra please wait gelir t Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.