syncmaster940nw Konu tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Konu tarihi: 21 Nisan 2012 Bu kompun svoystvasidi. Hansi Windows yazmaq meslehetdi? hal-hazirda Windows xp sp2-dir. Format etmeyi hardasa bacariram. Amma tam format isteyirem. Yeni sifirdan baslasin komputer. C ve D diskinin her 2ii. Yeni teze alinmis komputer kii. evvvelceden twk... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRaSH Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 RAMin sehv etmiremse 1GB dir.Ele XP yaz onda.Casib 7 zad yazma hec alinmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 syncmaster940nw salam. 7 yazmaq olar. RAM -512 mb yazılacaq. Amma ağır işləyəcək. Minimum 1gb ram olmalıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Xp yaz.7 yazsan agir isleyecek hemde senin kompun paramterleri xp ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Windows XP SP3 yaz. SP2 kohnelib. 7 yazma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
syncmaster940nw Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 cox sag olun cavablariniza gore. mene yungul,rahat iwleyen windows lazimdi. Burda cox var sp3. amma ki coxunun da hecmi boyukdu.Sade original sp3 yazsam yaxwi olardi.Bu saytdakilardan uygun gelenin meslehet gorseydiz sevinerdim.... bir de ki tam format etmek isteyirdim. onu nece edim? men kompu alanda windows vista idi. sonra niyese acilmadi. iwiqla problem olurdu yeqin ona gore idi. elde olan sp2 idi. ona gore onu yazasi oldum. bir de kompu alanda ustunde 4 eded disk vermiwdiler. diskin sekillerin bura nece atim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 ... əslində yaxşı sp2 zver və digər mod olunmuş sp3-lərdən davamlı olur və oşibka az verir.sp2 varındırsa sp2 vur.... .... əgər sp3 vurmaq istəyirsənsə.aşağdakı linkdən torrenle götürə bilərsən (iso faylı) http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3866623 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
syncmaster940nw Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 yukledim cox sag ol mehdi 1998. ultraIso.da atim diske. sonra tam format olacaq? yoxsa yene c diski olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasirmamedov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Qardaş ALLAH razı olsun mən bunu yüklədim serial istiyir http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3866623 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2012 .... syncmaster940nw , iso versiyadır.bunu yükleyenden sonra diskovoda disk qoy.ultra iso və ya nero proqramı kompüterə yüklənmiş olmalıdır...iso faylın üzərindən 2 dəfə vur və bu fayl diskə yazılsın...sonra bu disk ilə format elə.... c diskini format et d diskinə dəymə.əgər səndə d diski yoxdursa onda diski 2 yerə böl c və d.sistemi c diskinə yaz.d isə arxiv kimi qalsın.... (cavabı gec yazdım,toyda idim)... .... nasirmamedov, formatdan sonra açar istəyə bilər.1 dəfə perezaqruska verəndən sonra windows açar istəməməlidir... yenə də əgər problem yaranarsa aşağdakı windows-u yüklə.... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4002561 (cavabı gecikdirdim.toydan bir az var gəlmişəm) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasirmamedov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 ALLAH razı olsun yüklədim wemweridə test edim yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2012 ... halal xoşun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.