♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 2 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2012 Salam mende bele bir fayil var medal of honor 2010 du yukledim qurasidra bilmedim indide komputerimnen silinmir unlocker filan basqa proqramlar yukledim yenede alinmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 İşçi masasına gətir, ordan sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 kompu restart ele sonra medal of honor papkasini rabocni stola at ve ordan sile bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2012 .... registrdə olan papkanı sil.perezaqruska ver.proqram files papkasına bax.orada bu proqramın papası varsa sil (unlocker ilə əvvəlcə blok elə sonra sil)... alınmasa bezopasnı rejimdə sil....ondan sonra winrarı da bu yolla sil.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.