muvahhid1 Konu tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2011 Netbook almışam, onu format edib Xp yazmaq istəyirəm. Bunu necə edim? Flash karta yüklədim XP usb üçün və F9 vasitəsilə boot from USB edirəm amma format başlamır. Nə etməliyəm? Yarım edin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Onun ele bele flewe yazmirlar onu proqram vasitesiyle flewe yaz sonta usb boot , sonra format. Bu proqramla yzilir: WinToFlash. Gir awagidaki linke burda geniw yazilib hem de icinde video derslik de var. Cox sadedir. Burdan bax. Icinde proqram + video derslik var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 qaqas o proqramla format oshibka verir.. hal.dll yeqin ki yoxlayib baxmisan.elaci filan yoxdu..menimle pm-de elaqe saxla sene usb-DVD writter verecem onunla format ver sonra qaytararsan.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 o prgramla format etmek mumkundur birde pc reanimator v3.0 bolmesine bax ordada var derslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Roger o proqrami dogrusu yoxlamamiwam. Amma onu Vusal yoxluyub mence o proqram iwdemelidi. Qaqa belke sen de nese problem var..?? Ola biler de. Yene gerey ozub bir gun yoxluyum. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 muvahhid1 Sen onu ele bir basa usb-ye yazsan o islemeycek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Huseyn qaqa men nece defe o proqramla yoxlamisam oshibka verir qadasi..duzdu bezi saytlarda var birbasa proqram kimi yukleyirsen isleyir..ama onun da bezi funksiyalari cixarilib..meslehetlisi usb dvd writedi..15 defeden sonra kafama dank etdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Roger Saytda 3 usulla USB-ye XP yuklemesi dersliyi yerlesdirmisem ve hamisi isleyir.Kimdese islemrise programin sehvi deyil neyise duz edilmir ona gore hansisa xeta bas verir.coxu programi acir ele bir basa yazir eslidne ilk evvel HPUSBFW.EXE bu programla flash format edilir ve daha sonra ISO ve ya XP qovlugu kocurulur programla USB flash-e/USB-nin daxilinde boot fayli olmasa o hec vaxt islemez ve asibka gelirse boot faylinin olmadigin ideyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Təşəkkür edirəm hamıya. Mən usb fləşi format etdim adi qaydada sora Xp diskinin "Imige"ini çıxartdım Nero ile sonra Ultra İSO proqramı vasitesile hemin "Imige"i fləşə zaqruziçnıy yazdım. Amma netbooku restart edib boot from usb flash edirem bu xəta çıxır:"INF file txtsetup.sif is corrupt or missing, status 18. Setup cannot continue. Press any key to exit." Netde axtarış etdim bu çox adamda bele olub. Sebebini hele axtarıram. Size de yazdım oa görə Yenə də təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2011 muvahhid1 Saytimizda 3 cur usulunu izah etmisem ve 3-de isleyir meslehetim bir saytda axtaris edesen.Qaldiki ini faylina ona gorediki men dedimki sen isonu bir basa yaza bilemezsen yene islemeycek cunki onun icinde usb ucun boot fayli yoxdur yalniz programin komeyil yaza bilersen. 1.-cu Usul 2.-ci Usul 3.-cu Usul Ugurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Üçünü də yoxlayacam. Alınsa xəbər edəcəm. Təşəkkür Vusal! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 100-e 100 deyirem alinacaq.Cunki istifade etdiyim programlardan tam eminem ve meslehtsiz programlari meslehet gormurem.2-ci usuldan sitfade et sen 3-de bir az qarisiqdir.1-de ISO-nu yazmagi gostermisem iso bir az qarisiq gele biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 2-ci üsulu etdim, hərşey əla oldu. Fləş bootable oldu. Amma yeni problem çıxdı ortaya, Restart edirem, boot from flash edirəm, sisitem başlayır getməyə diski bölmək yerinə çatanda yazırkı sistsem D diskinə yazılacaq. Sonra yazırki D diskində problem var, çıxmaq üçün F3 basın. Ümumiyyətlə D diskini niyə seçir bu avtomatik? Axı sistem adətən C diskinə yazılır. Bundan əlavə sizə təşəkkür edirəm faydalı Saytınız var. Allah daimi etsin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2011 flashdan yukleme baslayirsa C ve D hissesi gelirsesen C-ni secmelisen eger tekce C hissesi gelirse Esv basanda avtoamtik C D hissesi gelecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2011 Format alındı 2ci usulla. Amma Win7 yazdım. Demək problem Xp-nin yazılmasında imiş. Əsas odurki sizin metod işlədi. Təşəkkürlər. Amma Xp niyə olmadı mənə maraqlıdır. Xp Sp2 Sp3 etdim heç biri olmdı. Eyni problem göstərdi hər ikisində də. Sonda 7 yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 hec bir ferqi yoxdur.. format gedir ee sistem yazilanda Hal.dll osibkasi adamin gozune girir..bir de ki xp acilanda 2 dene xp acilir..birini secirsen isleyir,biri ise tamamen xarab gorsedir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Hə Roger, tamamilə doğrudur. Bu hal.dll bezdirmişdi, ona görə 7 yazdım yenə amma Starter yox Professional. Hərşey normal işləyir şükür! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Roger 1. Ilk evvel HPUSBFW.EXE format edilib sonra sistem kocurulur. 2. Sende iki den XP gelemsi ise boot.ini faylinda iki den XP dusub onu birini silrisen duzelir Qeyd: boot.ini sistemin gizli faylidir onu uze cixartmaq ucun sistem faylalrini uze cixartmaniz lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
muvahhid1 Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Təşəkkür Vusal! Gələn dəfə Xp yazanda dediyini edəcəm mütləq! Proqram üçün də təşəkkür! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Vusal Xp-ni disqe yazanda isder iso ider se de adi papkalar halinda yazsam ferqi yoxdu....? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 muvahhid1 Dəyməz... Huseyn. Hə fərqi var İSO Bootable olur ama icinden ssitemi çıxartsan uje Bootable itir gərək yenidən Bootable edəsən.Ona görədə bütün İSO halındakı sistemləribir başa disqə yazmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 ok. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 Vusal dostum men PC Peanımatoru dvd ye yazdım amma ıslemedi. Papkalar var ve setup.. setupi aciram osibka verir. 2 defe yazdim duzelmedi. Amma flasha yoxlamamisam. Bunun derdi ne olar? Onceden tesekkurler cavabina gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 Vusal,qardasim senin dediyin her shey gozel..amma bir problem var.. boot.ini faylini men hardan tapim? run bolmesinde msconfig yaziram cixir amma ve lakin oraya bir sey yazmaq oradan bir sey silmek olmur..bunu basa salardin zehmet deyilse..evvelceden tesekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2011 sistemin esas gizli fayllarini uze cixart sonra C disqine gir orda boot.ini fayli olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.