Guest ceyhun14 Konu tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Mayıs 2012 hansisa saytda qeydiyyatdan kecende captchalar (daha cox fayl yukleme servislerinde olan) acilmirlar. bi chox brauzernen yoxladim...acilmirlar...amma bawqa komplarda acilirlar ..problem nedir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 .... antivirusu söndür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 tewekkur edirem alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 .... dəyməz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 qaqaş indi yene acilmir ne edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 ... antivirusu bayaq hardan söndürmüsən ora bax.gör sönüb yoxsa yox.elə olur ki.bir müddətdən sonra antivirus yenidən avtomatik işə düşür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 qaqaw antivirusu yandirib tezeden sondurdum acmadi men de avasti sildim indi kasperskyni yukliyecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2012 ceyhun 14-avastda sen ola bilsin antivirusu muveqqeti sondurursen yəni 10-20-deqiqelik. antivirusu tam bagla yəni söndür onda alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 yox hacker...hetta avasti sildim yene de captcha acilmir bawqa yolu var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 .... bayaq başqa bölmə açmışdın.orda cavab yazdım.sonra silindi həmin bölmə.ona görə deyəsən oxumamısan....yenə yazıram.... ...bəzən antiviruslar təmiz silinmir.ona görə də bəzi proqram,fayl və s. filtrdə qalır... ...səndə də belə ola bilər.bunu aydnlaşdırmaq asandır..... ....norton internet security 2012 yükləyirsən.əgər digər antivirusların qalığı varsa,silinəcək.və həmin antivirusların ixtiyarında olan funksiyalar da (filtr) bu antivirusa keçəcək.sonra nortonu söndürürsən və istədiyin saytdan qeydiyyatdan keçirsən.vəssəlam... qeyd:antişpion,adguard kimi proqramlar da problem yarada bilər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 oldu mehdi yukleyib baxim mehdi yukledim nortonu sondurdum alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 ...sən hansı saytdan qeydiyyatdan keçmək istəyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 dleturk.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 ...nortonu gör sən də belə söndürürsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 eynile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 ...e-mail adresini şəxsi ismarıcla mənə göndər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 mehdi dlematik.com-da da qeydiyat ede bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 login : ceyhun14 porol: windows-az.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2012 Bu Cpactha Nedir?Sekildeki kodlari bos xanaya yazirsiz onu deyirsiz?Eger onu deyirsizze Acilmamaisin 2 3 sebebi var,1)Kes 2 )FlashPlayer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ceyhun14 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 twk axellis flash playeri sildim iwledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2012 Deymez,bu problem menimde basima gelmisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.