Fiko89 Konu tarihi: 6 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Haziran 2012 Men oz Nokia C6 telefonuma sekilli tema duzeltmek istiyirem ozum bele yoxluyub tapmisam telefonun ekraninda alinir sekil qoymaq ama men her ikisinde isterdim yaniki sekil hem ekranda hemde menyudada olsun bele bir sey mumkunmu?? ferq etmez programnanda olar ama programsiz olsa daha yaxsi cavablarinizi gozleyecem diqqetiizcun tesekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 www.ownskin.com saytından istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2012 Qaqaşim bu ne saytdi ki bele? Hem mene hazir temalar deyil sadece ekrana ve menyuya sekil qoymaq ucun bir program lazimdi C6 ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Bu saytda öz telefonun üçün tema hazırlaya bilərsən. Ekrana və menyuya ayrı şəkil qoya bilərsən. İstədiyin ikonları seçə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 ay ne yaxsi bes nece edirler bunu istifade qaydasinida mene başa salardinda burda heşey qarişigdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 http://www.ownskin.com/create Burada Make a theme bölməsinə keç. Qeydiyyat səhifəsi açılacaq. Qeydiyyatdan keç. Özün hər şeyi görəcəksən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 qaqaw men dediyin kimi hemen yere daxil oldum qeydiyyatdandanda kecdim ama indide bilmirem ordaki istfadecilerin wekilleri gelir bundan sonra neyniyim ingilis dilindediye bawa duwmurem sen etrafli gediwati deynende mene girdim biraz qurdalandim axirki bir duz emelli tema yarada bildim ama ikonlari tamanin ikonlari telefonda acimadi bilmedim yeqinki men neyise sehf elemisem eger bunun video linkin bilirsense qoyardin bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Qardaşım. Mənim də çox məlumatım yoxdu bu barədə. Amma sən nə qədər çox işləsən orada bir o qədər tez öyrənəcəksən. Aşağıdakı siyahıda olan videolara bax. http://www.youtube.com/results?search_query=ownskin+make+theme&oq=ownskin+make+t heme&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube.3...11730.14746.0.15185.15.14.1.0.0.1.330.2316. 0j5j4j1.10.0...0.0.6sNVIu0ZrCg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2012 Ok tewekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.