ArMaGeDDoN Konu tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Haziran 2012 bu problemi hell etmek ucun internetde eşələnməydən bezmişəm...formatdamağ istəmirəm diskdə lazımlı fayllar var.her dəfə Point Blank Adn reloaded və başq a bu cur oyunlara girəndə oyunnan cıxardır bayra sora da bu yazı gəlir Microsoft visual C++ runtime library runtime library error eyni addı proqramı bir neçə dəfə köçürtdüm yenə xeyri olmadı eyni şeylər yazılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Demek Bele Saytdan Uninstall Tool Proqrami ni Endir,Microsoft Visual C+ 2005 2008 2010 bunlari sil,Sonra Resmi Saytdan Olnlari Yazib Yeniden Install Ele ve Yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 ... bu yüklənməlidir-Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (Web Installer) ... aşağdakı linkə gir,ingilis dilini seç.növbəti səhifədəkilərə quş qoy və yüklə.. http://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=5555 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMaGeDDoN Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 axellis qadası koçürtdüm proqramı amma silmedi deyesen 2005-i sildim o birsileri silende nese qutu şəkli geldi onnarın yerinə qabağındada göz şəkli silməy ücün tam versiyani istiyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2012 He brat saytda uninstall tools proqraminin cracki ile birlikde var,bu saytdadi haa,endir,ele yoxla,gor alinacaq,eger alinmasa mehdi deyen kimi net framework 4 proqrramin yaz yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMaGeDDoN Mesaj tarihi: 10 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2012 qaqas men problemi həll elədim o proqramnan yox amma kimde bu problem olsa komputerdə olan vostonavleniye sostemi - den yoxlasın. girdim evvelki gunlerden birini vostonavit eledim duzeldi pointi acır indi problemsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.