Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998 lazim olmadi day qaqaş mən bundan qabagdaki linkden ele ozunden torrent faylini tapdim indide yukleme vermisem gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mən bunu yukledim, crack da eledim. ela oyundu. Tsk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... Rovshan13 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998 qaqaw yukleme bitdi indide bu arxivde crack bir nece papka var bunlardan biri exe fayli onu vurdum qurawdirdim kompre indide arxivatoru qurawdirim ya nece? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 .... yuxarıda yazmışam... oyinu yüklə.daha orda olan diger fayllar lazım deyil.sonra göndərdiyim aktivatorla aktivləşdir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998 qaqaw aktivatorada daxil oluram bele biwey gelir ekrana http://radikal.ru/F/i073.radikal.ru/1206/33/1ad20fb277d7.jpg.html buda link ama orda nese yazmag istiyirem hecne yazilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... 1-ci xanada HWID yazısı var...HWID sılirsən.oyunu açırsan.....orada product key var.onu kopyalayırsan HWID-nın yerine.Generate basırsan.əmələ gələn kod aktivasiya kodudur.yazırsan oyunda kod istəyən yerə.vəsslam.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998 aktivasiya olundu oyun twkr ama burda arxivde images+language papkalari var onlari nece oyuna elave eliyek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... halal xoşun... daha heç neye ehtiyac yoxdur (qarışdırarsan)...hem oyna hem de yol hereketi qaydalarını öyren... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaw bes men bu oyunda klaviwi nece deyiwe bilerem upravleniyaya daxil oluram ordan deyiwmek isteyirem alinmir bele bilirsen bu oyunda qaz tormoz rolu sag-sol etmek hansi klaviwlernendi hansini bilirsen qeyd ele zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... men ümumiyyetle oyun oynamıram... ...men bunu test üçün yükledim sonra sildim...deyesen E-ni basıb oxlarla hereket edirsen...O siqnaldır ve s.... ...girirsen nastroykaya,oradan upravleniya.orada hansı knopkalar ne üçün olduğu var...istesen deyişib özün üçün uyğun ve rahat knopkalar seçe bilersen.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998 mende ele deyiwmek istiyiremde klaviwleri ama alinmir bilmirem niye? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... gözlə yükləyim,video hazırlayım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 mehdi1998, Ok gozluyurem twkr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2012 ... baxdım... 1.oyuna girmək sozdat basıb ad yaradırsan. 2.prinimatı basırsan 3.sonra sağda vıbrat basırsan. 4.nastroykaya girirsen 5.yuxarıda sağ tərəfdə upravleniyaya girirsən. 6. funksiya menyusu açılıe.hər hansı hərfin üzərindən 2 dəfə basırsan.yer ğöyərir və hərfi dəyişirsən.. ...vaxtla əlaqədar video hazırlaya bilmədim...məncə hər şey aydındır...yenə alınmasa 1 saatdan sonra video hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mehdi1998 qaqaw inan mende herweyi sen dedyiin kimi elemwem ama alinmir yaniki upravleniyayadaxil oluram misal ucun ele gelirem qaz klaviwiniin ustune 2 defe klikliyirem goyerir klaviwi deyiwirem sonrada primenit elemek isteyirem olmur bir sozle deyiwmek olmur bilmirem niye oyunada bawliyiram klaviyaturada hansi duymeni basiram mawin getmir ne qbaga ne dala ele qalir yerinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
okuw548 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 MEN AKTIV BILMEDIM BAWA SALARDIZDA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ... okuw548 , oyunu mən verən linkdən yükləmisən yoxsa başqa yerdən ? mən verən linkdəki versiya ruscadır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mehdi1998 qaqaw bunun bir caresi yoxdu men oyunu aciram klaviyaturada hansi duymeni vururam mawin getmirki getmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 .... okuw548 , deyek ki,klavyaturanı deyişmek olmur...axı orda standart funksiyalar üçün hazır klavyatura işareleri var ki,ondan istifade ede bilersen... ....men sene maşını yerinden terpedib sürmek üçün qaydanı yazıram...qalanlarını menyuda olan işarelere baxmaqla ede bilersen.... 1.Probl basırsan. 2.B basırsan (yuxarıda solda dairenin altına fikir ver.bu funksiyaları efende orada qırmızı işareler sönür) 3.P basırsan. 4.W basırsan (sağda aşağıda skorost dryişir.R arxaya vermekdir.1.2.3.4.5 qabağa vermek-S -den de istifade ede bilersen) 5.E basırsan maşın xoda düşür ve gedir.sadece E basanda sağda olan oxlardan sola olanı da basırsan ki,yola çıxa bilesen. 6.eger ilişsen 0 (sıfırla) arxaya skorosta keçirib E ile arxaya sürürsen... 7.Probl bassan maşını saxlayırsan.sürmek üçün yenə probl basırsan ve E ile sürüsen... 8.O (O herfi) siqnaldır... və s. ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Probl klaviyaturada harda olurki men tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Mende problem ondadir ki, masini sure-sure 1-e 2-e 3-e 4-e 5-e atmaq olmur. Sondurub atiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ...Fiko89 , yazı yazanda sözlər arasında məsafə buraxmaq üçün klavyaturada hansı knopkanı basırsansa, o probl adlanır.... ... Rovshan13 , gede-gede 1-2-3-4-5 atmaq üçün her defe W basmaq lazımdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mehdi1998 qaqaş bu sizdede bele isliyir mende dona dona isliyir oyun bu oyundandi ya komprden? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ... kompüterin gücü zeif olanda ele olur... ... yuxarıdakı qaydalardan istifade edib süre bildinmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.