Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Bilirem ele etmek lazimdir, amma edirem olmur. Mecbur olub motoru sondururem,atiram 2 -ye sonar sururem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mehdi1998 bilmedim hansini basdim getdi mawin oda bir defe ondan sonra sure bimedim bide mawin dona dona gedir eh neyse bu oyun mene el vermedi buna oxsar bawqa bele bir oyun varmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ....Rovshan13 , ilişir... 1neçə dəfə w basandan sonra işləlyir.... ... Fiko89 , başqa maşın oyunları var...sabah taparam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 mehdi1998 Ok gozluyecem qaqaw ama senden xahiwim tapsan caliw oda bunun kimi real olsun en esasi deslik kimi olsun yaniki surmeyi yol hereketlerini oyretsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2012 ...çalışaram ürəyincə olsun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998 twkr qaqam deyesen helem tapmamisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ...Fiko89 qardaş , günorta 5-10 dəqiqəlik elə-belə girirəm foruma...mən forumda əsasən 5-6-dan sonra oluram...5-dən sonra sənin probleminlə məşğul olacağam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998, ...Ok... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... Fiko89 , torrent faylı yüklə.... https://hotfile.com/dl/161229924/0b6c084/___.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 eyni oyundu? Eyni deyilse yukleyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... eyni deyil....daha rahat və asandır... ... aktivasiyaya da ehtiyac yoxdur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaw bunun birbawa netden yukleme linki yoxdu? yani programsiz eger varsa elesini qoyda sene bir zehmet day eziyyetden kecib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... bu ad attında proqramlar çoxdur...hamısı 1-1-dən fərqlənir...yuxarıda göndərdiyimi özüm yükləyib yoxladım.hər şey normaldır...sadəcə torrent proqramını yüklə vəssəlam.torrent çox sadə proqramdır...onsuz da bu proqram sənə lazımdır.bunsuz iş keçmir.... ....yenə də hər ehtimala qarşı proqramsız yükləmək üçün link verirəm...eynən yuxarıdakı kimi olub-olmayacağını deyə bilmərəm... http://letitbit.net/download/9c18c6489879/pdd.iso.html buna da açar lazım deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaw bu iso fayldi indi men bunu yukledikden sonra diske yazmaliyam sonra qurawdirmaliyam ya nece? Eger eledise onda bu ziriltidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... bunu DAEMON Tools proqramında açacaqsan.... ...özünü dağa-daşa salma...torrent proqramını göndərirəm...yüklə... uTorrent.exe yuxarıda torrent faylını yüklə...üzərindən 2 dəfə vur düşəcək torrent proqramına...vəssəlam...ok vurub maksimum sürətlə yüklə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaşim dərddə orasidiki məndə maksimum suret deyildə nəisə məndə onsuz torrent programi var prosta onla fayl gec yuklenir oncun istemirdim eybi yox yenede sagol brat yukluyurem torrentle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... halal xoşun... ...torrentin problemli versiyaları da var...və ya səndəki versiyanın menyusu qarışa bilər.... ....mən verəni yüklə....torrent nə qədər də olsa letitbit və ya depositfiles-dan sürətli yükləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 bunu yukledim, amma acha bilmedim. yardim edinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 .... papkanın içərisində Самоучитель.exe faylın üzərindən 2 dəfə vurub açırsan... ...уроки üzərindən basırsan... ....dərslərdən 1-ni seçirsən.... ...zaqruska gedir...aşağıda sarı xət uzanır... ...zaqruskadan sonra начать basırsan... .... maşın gəlir...E-ni 2 saniyə basıb saxlayırsan ki, maşın xoda düşsün... ...D-ni basırsan maşın gedir.... ....klavyaturadakı oxlarla idarə edirsən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 tesekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ... Rovshan13 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ne qeder eledim acilmadi ki acilmadi... Runtime error yazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaw men papkani yukledim torrentle ama papkani aciram bele weyler gelir burdan indi men hanisyal oyunu bawladim buda wekil http://radikal.ru/F/s017.radikal.ru/i429/1206/3c/a762c931015e.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ... fiko_89 ,şəkildə ən axırıncısı olan Самоучитель.exe faylın üzərindən 2 dəfə vurub açırsan... ...yuxarıda hamısını yazmışam.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, Ok qaqaşim teşekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.