Jump to content
Forum Windows-az.com

Exe - nin Internetlə Əlaqəsini Kəsmək


alexsauza

Recommended Posts

windows 7dide nece olarki bezi oyun .exe lerni internetle elaqesni kesmek? cunki axirinci cixan oyunlarda meselen max payne 3,dirt showdown ve basqalarinda crack etdikden sonra hemin oynun exesinin internetle elqesni kesmek lazim olur, bunu win 7dide hardansa etmek mumkundur ama bilmirem. komek lazimdir.

bele etmedikde gerek oyna girdikde ya internet elaqesni kesib oynayasan yada oynamayasan cunki internet olub oynadiqda yenilenme flan teleb edir,crackda flan problem olur.

gerek ter temiz silib yeniden yazasan.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

qaqa ele deyil. cunki ozleri yazirlarki moy komp ordan sonra harasa girirsen ve exe nin internete baglanmsini kesirsen. ama yerni bilmirem nece edirler.

ve antivursudanda oyunun exesinin internete baglanmasinin qarsisini almaq olur,ancaq bilmirem nece edirler.

ama 100% olur. komp internete bagli ola ola. hemin exe ye girdikde o internete qosulub obnavleniya elemek istese engelleyir yeni kompunda internetle bagli olan agent msn ve saire islesin ,ama oyunun exesine icaze vermesin internete baglanmaqa komp

Link to comment
Share on other sites

qaqa sayta girmir oyunun exesi oz serverine melumat gonderende gerek yeniden silib yeniden yazasan ve yeniden crack edesen.buda uzun meseledi. bir internete gore bu boyda is. bunu guvenlik divarindan ve antivirusdan baglamaq olurki internete melumat otrmesin ,hele bezen contur strike flan bezi oyun oynayanda ekrana gelirki bu exeye icaze verilsin internetle elaqesne. sadece yerni tapa bilmirem men, hemdeki hemin yuklediyim yerdede crack altinda yazilirki exenin internetle elaqesni engelleyin

Link to comment
Share on other sites

Qaqaş gərək mütləq bağlayasan? İnternetə qoşulmaq istəyəndə yes (да) - no (нет) kimi yazılar gəlmir? Yoxsa avtomatik qoşulur?

Bu sualları ona görə verdim ki, mən əvvəllər angrybird oynayanda kompüter internetə qoşulmuş olanda oyun update istəyirdi. mən də no edirdim ki crack problem çıxmasın. səndə bu cür olmur?

Link to comment
Share on other sites

qaqa axirinci cixan oyunlarda max payne 3 de crack etdikdede , eger oyun oynayanda internetle elaqen olsa ozu melumat gonderir bash servere ve pirat oynamaq problem olur,ve bloca dusur. axirinci cixan oyunlarin hamisini uje bele edibler.hamisi serverne melumat otrur. bunuda men dediyim yolla kesirler,oyrensem sizede deyerem.

Link to comment
Share on other sites

Qaqaş Axellis düz deyir windows firewall da eedirsən onu.Amma bilmirəm işə yarayar ya byox.

 

 

Windows 7

 

Ilk öncə start menyu (pusk) daxil oluruq,panel upravleniya-nı seçirik.

bd43f59d0107.jpg

Panel upravleniya-da,windows firewall (brandmauzer) seçirik.

d4b17406107c.jpg

Burada isə, ox qoyulan yerə girin orda proqramlar və komponentləri göstərəcək, orada, quşu qoyub götürməklə proqramları aktiv/deaktiv edəbilərsiniz..

aa8eaf89d98a.jpg
Link to comment
Share on other sites

Terlan cox sagol qardas,indi control paneli axtardim sen deyen kimi orda ki oxla isaretlenmis bolmeden hansi proqramin netle bagli oldugun aydinlasdirib kesmek olur,

Brat sen deyen kimi task managerden etmirler onu

 

BRat duzdu,Qus goturme,istediyin oyunu firewell den sil,oyuna girende eger servere melumat gondermek istese qebul eleme,ele alinacaq

Link to comment
Share on other sites

terlan qaqa ora girdikden sonra bezilerinde 2 dene qush birinci solda ikinci sagda bezilerindede bir dene qush isaresi var. onlari basha salarsan ne elemek lazimdi ? exe ni tapim yaxudda dabavitden elave eledikden sonra her ikisinden qush isaresini gotrub ok elemek lazimdi yoxsa eger 2sindedise birinden gotrub o birinde saxlamaq?

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...