•SaiD• Konu tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Haziran 2012 Salam mən sizlerdən komək isteyirəm səkildə gostərdiyim yerde EN sozu var idi indi o yoxa cixib onu nece raboci stol gaytarim buda səkilll Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2012 ...bu videoya baxsan çox asandır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mehdi cox sagol amma mende windows xp sp 3 du gorum sendeki kimidi mehdi mende ele sey yoxdu qaqas GANG_STAR sende cox sagol yukledim amma mende xp di sizdeki win7 di kimde xp di zehmet olmasa qoysunda video yada yazsin bilirdime yadimdan cixib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Aşağı bax. ScreenShot001.jpg Puskdan panel upravleniyaya girisən.Axırda göstərdiyim yerə quş qoyursan. ScreenShot002.jpg ScreenShot004.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mayak18 qus qoymusam amma yenede emele gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 C:\\WINDOWS\\system32\\ctfmon.exe faylına aç gör açılanda gəlir? gəlmirsə o faylı başqasıyla dəyiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 orda bele sey yoxdu hec (ctfmon.exe) cox caish edirem komek edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 ScreenShot001.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 ele gordumki o yoxdu 1 ci ona baxdim ele oda yoxa cixibe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 yüklə at C:\\WINDOWS\\system32\\ qovluğuna ctfmon.exe kompu restart et bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Alımlaıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 bu faylları da yüklə, aç. reg reg2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 bunu yukledim ctfmon.exe sorada reset eledim alindi cox sagol Gərkəsə təsəkurlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 sən sağ ol. alındığına sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2012 ele mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.