Fiko89 Konu tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2012 Salam her kese. Men Nero programindan dvd diske 2 filmden artiq hecne yiga bilmirem onuda qeyd edimki filmler avi formatdadi 650-700 Mb bu nedendi bilmirsiz? Butun Nerolari yoxlamişam yene eyni problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Qaqaş dvd menyu yığırsan yoxsa bir başa dvd yaradırsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Terlan, yox filmlerden ibaret dvd disk yaradiram neceki bele dukanlarda zbor film diskleri goruruk bax ele diskde hec olmuya 5-6 film ola men bunu nece ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Qaqaş dükanlarda olan 5 6 filmlik disklər başqa-başqa film fayllarından yaradılır. Sən DVDrip kinoları yazmaq isdiyirsənsə bu alınmayacaq çünki DVDrip kinonun dvd diskindən sıxışdırlıb 700 MB edilir. Buda DVD menyu yığanda həmən 2 3 GB-lı kino çıxır ortaya və belə olduğu halda sən ancaq 1-2 kino yazmalı olursan. Amma menyusuz bir başa diskə yazmaq isdiyirsənsə neroda sozdat dvd dannim seç və diskin həcmi çatdığı qədər fayl seç yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Terlan, qaqaş axi elede eliyende dvd-de acmir yoxlamisam onlar ancaq kompyuter ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 DVD-də açır qaqaş .AVİ dəstəkli dvdlərdə.Dediyim üsuldan başqa yolu yoxdur mənim bildiyimə görə.Amma internetdə axtararam indi yorğunam birazdan bir üsul tapsam paylaşaram burada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Terlan, duzdu hamisinida olmasa bezi filmleri acmir yoxlamisam... Ok yenede sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... Fiko89 , neroda 5-6-7-8 və s. sayda videodan dvd diski hazırlaya bilərsən...sadəcə bunu yolu var...vaxtım olan kimi video dərslik hazırlayaram.... ...bunun üçün nero kimi digər proqramlar da var ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiko89 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi1998, ay qurban sene videoynanda olmasa bele yazili olaraq deyerdinde mene onun yolunu bu lazimiydi mene hec olmuya diske men 4-5 yada 6 dene kino elemey istiyirem bir diske gor neynirsen cavabini gozluyecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Bu proqramla mən 1.3-1.2 Gb 4 kinonu bir diskə menyulu olmaqla yiğiram çox asandı.Diskin həcmi 4.15 Gb ya kimi çixir onuda bir az sixmaqla diskə yaziram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ... mayak18 düz deyir...bu proqram yaxşı proqramdır....düzdür azeri versiyası məndə olayıb.amma rus ersiyasın işlətmişəm.imkanları yaxşıdır....1 də başqa bir proqram var.adı yadımdan çıxıb.yadıma salıb deyərəm.o bundan da yaxşıdır...kurtlar vadisi çıvanda,filmin dvd-sini hazırlamaqdan ötrü bu 2 proqramdan istifadə edirdim... .... 2-ci proqram yadıma düşdü...Roxio Easy Media Creator Suite ....super proqramdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Biraz internetdə araşdırdım düzü bu mövzuya uyğun birşey tapabilmədim. Mənə maraqlı olan birşey var ki 700 MBlı dvdrip kinosun niyə məs nero-da menyu yığanda açılıb olur bir DVD həcmi qədər olabilsin kodeklə əlaqədər birşey olsun bu.Amma kinonun sıxıldığı məlumdur. Elvin sənin verdiyin proqram mənim test edəcəklərim proqramlar sırasındadır)) Mehdi verdiyin proqramı atdım test olunası proqramlar arasına təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 videonun kacetvasi boyuk oldugu uvun ona gore sigismir TMPGEnc Authoring Works 4 bu programla professional dvd menyusu yiga bilersen 1 dvd-ye 700mb filmleri 8-10 denesini yaza bilersen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Tərlan hələ test etməmisən)))) Mehdi verdiyi proqramıda test edəcəm görüm necədir.Vüsal onuda test edəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 ...Terlan , halal xoşun... ... əslində bu işi neroda da görmək olar...sadəcə 1 şey var.700 mb filmi nerodan çıxardanda təxminən 2gb olur.ona görə də 2 kinodan artıq yazmaq olmur...indi gec də olsa neroda bunun yolunu video şəklində hazırlayaram.... ...məndə 2 fayl var.onları neroda mpeg-1 formatda export edirəm..həcm azalır.... 1-ci hissə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Vüsal onuda götürdüm ) Elvin vaxt olmur e qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 2-ci hissə... ... 2 fayl əvvəl 224 mb idi.mpeg formatına keçirtdim oldu cəmi 45 mb...DVD formatında cəmi 87mb.... ...DVD formatında bir başa diskə yazmaq da olar...amma mən papka kimi saxladım...bu rahat və optimaldıt...bunun 1 sıra üstünlükləri var.nə isə... VIDEO_TS papkasını diskə dannı kimi adi proqramı necə atırıqsa elə də atırıq...vəssəlam... qeyd : dvd-nin keyfiyyətini artırmaq da olar... 3-cü hissə... .... əgər dvd-nin həcmi azdırsa,yəni yer varsa videonun keyfiyyətli yazılmasını istəyrsəndə,ölçüləri dəyişməməklə keyfiyyəti qaldırmaq olar...ya da ki,1 film az yazıb əvəzində o birilərinin keyfiyyətini qaldırmaq olar...çünki keyfiyyət artdıqca diskdə əlavə yer tələb olunur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ]TMPGEnc Authoring Works 4.0.7.32 torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ... TMPGEnc Authoring Works 4.0.12.42 Retail.... torrentlə 230 mb... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3388921 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, brat mende senin verdiyin bu videolar kimi eliyim onda hec olmuya 5-6 kino yaza bilerem diske? mehdi1998 ama men senin verdyin ilk birinci videodaki kimi videonun hecmini azaltmaq istedim yani mpeg1 formatinda ancaq onda hecm dahada boyudu ama bir ferq varki menim deyiümek istediyin video avi formatdadi vob deyil bu neden ola biler ama men tam videodaki kimi eliyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 fiko_89, mən Vüsal verən proqramla elədim, 62 seriyalı multfilm yazdım, 4GB idi həcmi, Nero ilə yazanda ən çox 5 seriya yazmaq olurd, amma bu proqram ilə hamsını yazdım. 4 GB yer tutdu hələ boş yer də qaldı. Təşəkkürlər Vüsal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ... fiko_89 , videonun ölçüsü 320x240 olmalıdır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, hansi videnun qaqaş avi formatinin yoxsa mpeg1-in? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ... fiko_89 , 1-ci videoya bax...fərqi yoxdur hansı formatda olan video səndə varsa,1-ci videodakı kimi mpeg-1 edəndə , videonun ölçüsünü 320x240 qoyursan....videoda da görünür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, qaqaw ferqi yoxdu deyendeki men Nero programiyla formati mpeg1 eliyende olcu 320/240-di ama mendeki avi formatin olcusu bele deyil coxdu bundan ola bilermi hecmin bele boyuk olmasi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.