Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 .... hə elədir...ölçü artanda həcm artır.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, brat olcusunu deyisdim yene hemin sey oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 .... yuxarıda Vüsal deyen TMPGEnc Authoring Works proqramdan istifade et... bu proqramı seven_birisi də test edib...əla proqramdır.....linki yuxarıda qoymuşam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, Ok qaqam yukleyerem qaqaw bes bunun istifade qaydasini nece bilirsiz nece disk yigirlar videolari nece elave eliyirler vide menyulari nece qururlar burda ve birde onu bilmek isteyirem burda yigilacaq diskler butun DVD- lerde acacaq ya bezilerinde? kim bu programdan istifade eliyibse xahis videosunu cekib etrafli link kimi qoysun bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ....bu proqramdan Vüsal və seven_birisi istifadə edib.və hamıya da məsləhət görürlər... ....əgər alınmasa sabah yükləyib istifadə qaydası üçün videodərslik hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, sagol e brat heqiqetende sen ogulsan burda tek mene deyil coxuna komek olursan bildiklerini paylasirsan icinde xesislik yoxdu Allah razi olsun ama yenede o video dersliyi qoysan sevinerem indiden tewekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 ....halal xoşun... ....bir-birinə kömək etmək borcumuzdur.... məqsədimiz budur ki,bu foruma müraciət edənlər əliboş qayıtmasınlar...və sübut etməliyik ki.Azərbaycanda bu forumdan güclü forum yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2012 mehdi1998, Eledi ki var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 mehdi1998, qaqam bu programin qeydiyati necedi bilmirsen men youtubdan baxdim bir nece videolara ama alindiram bilmedim crackini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 ....sabah yükleyib aktivleşdirib cavab yazaram.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2012 mehdi1998, brat salam men uje aktivlewdirdim bunu indide qaldi diski yigmaq bele programin gorunuwune baxiram cox xowuma geldi mence bunda cox funksiyalar var bura video derslikler qoysaz yaxwi olar mehdi1998, qaqaw axwamin xeyr burdasan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 mehdi1998, qaqaw uje 2 gunduki yoxsan burda seven_birisi, qaqaw sen bu TMPGEnc Authoring Works 4 programiyla nece DVD diski yigdinki menede bawa salardinda programi yuklemiwem ancaq iwlede bilmirem eger mumkunse ya sekilnen yada videoynan qoyardin derslyiini onceden tewekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 ... fiko_89 , bu linkdən hər 1 məlumat var.tam yararlana bilərsən.... http://www.youtube.com/watch?v=flAIVVmB1bU Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 mehdi1998, qaqaw axsamin xeyr mende ele bu linkden videolara baxmiwamda ama hecne anliya bilmedim o goruntunlerden men deyirdim oz dilimizde olsaydi mence daha deqiq olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 ... fiko_89 qardaş , bu proqram kompüterimdeki başqa 1 proqramla konflikt verdiyine göre normal işlemir.hemin proqramda da işlerim olduğu üçün silmek istemirem...bu üzden videoderslik hazırlaya bilmedim...o proqramda işlerimi bitiren kimi senin üçün 1 derslik hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2012 mehdi1998, ok brat eybi yox ama men indi isterdim eliyim cunki mene indi bir nece disk varki onlari yigmaq lazimdi fayllar cox ama diskim az gorumde baxim bawqa hardan tapa bilirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.