Faiq Əhədov Konu tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz 2012 Salam mənə əgər mumkunsə TMPGEnc Authoring Works 4 programinin video dərsliyi lazimdi xususəndə DVD diskinə coxlu fayl (video.film) yigmaq barədə ama oz ana dilimizdə əgər mumkundusə mən internetden axtardim hamisi ingilisceydi başa düşmədim evvelceden teşekkur! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 mən o proqramı yükləmişdim, indi kiçik də olsa hazırlayıb qoyaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 seven_birisi, Ok twkr gozluyurem qaqaw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 buyur Video dərs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 seven_birisi, qaqaw cox sagol link ucun indi men coxlu kinolar ve yaxudda klipler videolar yiganda onlarida bu videodaki kimi eliyim he? birde bunlari elememiwden qabaq bow diisk gerek evvelceden diskovodda olsun he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 dəyməz, sən sağ ol. Son mərhələyə çatanda start basmamışdan qabaq qoysan da olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 seven_birisi, Ok indi biraz iwlerim var axwam gelib bunu eliyecem alinar Inwallah yene ne sualim olsa xeber eliyerem seni yene bir daha herweycun twk seven_birisi, qaqaw yukluyurem indi bow DVD diskidi 10 film yaziram ama nedense gec gedir faizi bir sozde soruwum sen burda videolarin ekran ses olculerinide tenzimlemisen bele olarmiki men orda deyiwiklik etmiyim sadece bitreyt-de deyiwiklik edim ondada gosterirki ne qeder yer tutulub ne qeder yer qalib bele elesem olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 fərqi yoxdu nəyi azaldırsan, əsas odur ki 4.7 GB-dan az olsun, bir də mən etdiyimdə hər şeyi orta dərəcədə azaldırsan yəni nəyinsə keyfiyyətin çox aşağı düşmür. 10 film çoxdu bir az məncə. o ki qaldı gec yazmağına, elədir. gec yazır çünki faylları həddən artıq sıxışdırır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 seven_birisi, qaqaw duzdu 10 film coxdu men dunen sen dediyin kimi eledim proba yoxlamaq ucun filmler cox pis gosterdi Dvd-de bu bitreytinden ola bilermi? senin qoydugun videoda bitreyt 1200-du ama mende diske gore geldi cixdi 600... bide onu sorusum senden qaqaw men dunen uje prossesi bitirenden sonra elediylerimi bos diske oturmey istedim ardicilligi etdim ama bu birinci C/users/DVD papkasina geldi sonram diske yazildi oncunda biraz vaxt getdi hardasa 3 saata men bele eliye bileremmi yaniki bu fayllar birbawa bow diske yigilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 düzü dəqiq bilmirəm, məncə əvvəlcə faylları sıxışdırır, sonra yazır diskə, ona görə əvvəlcə kompun yaddaşına yazır, 10 film əvəzinə 5 film yoxla gör necə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2012 seven_birisi, ok qaqaw yoxluyub deyerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.