Elnur Dadashli Konu tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Temmuz 2012 Salam qardaslar.men internet dowload manager yuklemisdim.sonra menim antivirusum(kaspersky)Patch-de virus tutdu ve patch-i sildi.yadimda deyil deyesen men Patch-i Поместит на карантин eledim antivirusla.indi her iki-uc gunden bir antivirus silinmis PATCH falinin vostanavit yoxsa atmenit etmeyin menden isteyir.men nece edim bu cur hal tekrar olmasin.mende windows7 emeliyyat sistemidir.cavablarinizi gozliyecem INSALLAH.Eger sehv forumda movzu acmisamsa baqislayin meni. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 1) movzunu duzgun bolmede ac sen en yaxsisi basqa antivirusdan istifade ele. yada istifade edende antivirusu sondur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 sehv bolmede movzu acmisam?niye sondurum bes bes kompyuteri ne ile qoruyum anti virus sonenden sonra.men deyirem bunu nece edim daha gelmesin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 vostanavit elə, faylı təhlükəsiz kimi tanıt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 nece edim tehlukesiz tanidim?xahis edirem eger mumkunse izah edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 ... elnur.dadashli , kaspersky patch-da virus tutmayıb... sadəcə patch-ı virus kimi tanıyıb...bu halda ya patch silinir ya da karantinə salınır...bu əslində problem deyil...normal şeydir və belə hadisələrin həmişə olacağını bilməlisən... ... ümumiyyətlə internetdən hər hansı 1 proqram götürəndə əgər açar da varsa ən geci download qurtarana qədər antivirusu söndür... proqramı götürən kimi arxiv halına sal ki,key və ya patch anti tərəfidən sonra silinməsin...proqramı yüklə,aktivləşdir.sonra götürdüyün proqramı açar qarşıq sil...amma arxiv şəklinə çevirdiyin qalsın...sonra antivirusu yandır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 Antivirus faylı tutanda, qarşısında Dobavit isklyuçeniya yazılır, ona vuranda faylı təhlükəsiz kimi tanıyır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2012 saqolun qardaslar minnetdaram ALLAH razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.