MEZHH Konu tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Temmuz 2012 Salam. Mən dünən bir tema yüklədim, papkaların formasını flan dəyişdi. xoşuma gəlmədi, sildim. Amma standart temalar düzgün işləmir, patch olunmuş faylları restore elədim, düzəlmədi. digər faylları necə dəyişə bilərəm? əsas da qovluqların göüntüsün dəyişmək istəyirəm, explorer.exe-ni dəyişsəm , düzələr? DÜzəlmədi bu ikonları və 1.png 2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 İsmət məndədə ekrandakı yazılar itmişdi yarısında görsənirdi yarısında yox hər nə elədimsə düzəldə bilmədim axrı mecbur olub format etdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 məndə hamısı düzəldi, bir bu ikonlar qalıb birdə yazı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 İsmət səndə Azəri dilində di gir ekranda sağ düyməni bas mişkada ordan seç fərdiləşdir ordanda pəncərə rəngi fərdi gir bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Türçədi mən də, AZərbaycan dili tam tərcümə olunmayıb. Prablem bircə ikonlardadı, dəyişə bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 ... ya sistemi geri çəkməlisən, ya da microsoft.com - dan standart temalar paketini yenidən yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 İsmət bu proqramla yoxla Magic Tweak iconu dəyişmək üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 sil tezeden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 nəyi silim təzədən yükləyim? Magic Tveakla edə bilmədim, standart görünüşlər yoxdu axı məndə. Həm də gərək papkaları tək-tək edəm, mən istiyirəm kökdən düzəlsin. geri çəkməy işə yaramadı, bərpa nöqtələrini silmişəm. Temayla da dəyişmədi, qovluqların görüntüsü hansısa fayldan götürülür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 YO Ismet Dayan Demeli Iconlari Evvelki Veziyyetine qaytarmaq isteyirsense imageres.dll faylin yeniden sisteme atmalisan Sriftlerdeki qaralma ise ondan ola bilerki bezi temalar ozleri sisteme font elave edir,Ola BIlsinki tema hemin fontu default font kimi secir,amma tema silininde bele temanin fontu qalir Ismet Eger x64 Windows 7 Isledirsense Sene Imageres.dll ni yollayim sistemine at yoxla,Fonta qaldiqda ise butun fontlari sil(sistem fontlari silinmeyecek)sonra yeniden fontlari yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 axellis, görüntü faylları regeditdə bir yerdə qeyd olunur ikonların hardan gtürülməsi, ona görə də faylların dəyişdirilməsi işə yaramır. Düzəltdim, Bu ünvanda olan IconCache.db faylı silinməlidir : Windows XP %userprofile%\\Local Settings\\Application Data Windows Vista və ya Windows 7 %userprofile%\\AppData\\Local 16.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Onda Lap Yaxsi Amma Sistemin Iconlari 2 dll de yerlesir Imageres.dll(Esas Iconlar) Shell32.dll(Elave Iconlar) Fayllari Deyisdirmek de mumkundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 1 dəq baxım dəqiq deyim imageresdi. amma mən o faylı üç dəfə dəyişsəm də düzəlməmişdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 Demekki Onda Problem imageres.dll den deyil,Onsuzda Hell Etmisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Temmuz 2012 hə, məncə ikonları başqa bir dll faylı yükləyib ordan götürmüşdü. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.