Jump to content
Forum Windows-az.com

Samsung Galaxy S3 Sistem Sindirma


alexsauza

Recommended Posts

salamlar,men bir seyi bilmek isteyirem,internetde ne qeder axtardim tapa bilmedim ferli bir sey,men 1il evvel ayfon isledirdim,sistemini sindirmaqida bilirdim menim ucun o qederde cetin deyildi appstorede olan pullu oyun proqramlari pulsuz tele yukleyirdim,sadece jailbreak edirdim vessalam, belkede pulla veresi olsaydim 2000$ dan cox ederdi telde isletdiyim oyunlar proqramlar flan.

indi men bilmek isteyiremki Android Sistemli Telefonlardada bu mumkundur? meselen samsung galaxy s3 de? ice crem sandivic 4.0.4 du androidin versiyasi bu telde.men buna google play storede olan oyunlarin proqramlarin cracklilari tapa bilerem ? yeni istemirem pulla nelerise alim. pulsuz olanlarida o qederde maraqli olmur.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

rus saytlarinda 3D oyunlarin coxu cracklenib

men ele yukleyib isledirem oyunlari hemcininde programlari

kasperskynin cracklenmis versiyasini isledirem problemsiz isleyir

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

Link to comment
Share on other sites

said sen birinci telefon eger sim kilitsizdirse itunesden update ele en son versiyani yuklesin sora sen jailbreak ederek sistemi sindirmalisan ondan sonra cydia adinda proqram yaranacaq. cydiaya daxil olub appsync 5.0 yaxudda 5.2.1 ( bu baxir versiyaya sende hansi versiya olasidisa onu yukleyecen itunese usb ile qosanda itunesde version yerinde telin hansi versiya update olduqu gorunur. cydiadan apsync yukledikden sonra instalius yukle cydiadan eger birbasha telden yuklemek isteyirse crackli proqram oyunlari eger kompdan isteyirsense muxtelif saytlardan yukle,sonra ustune 2 defe vur aftomatik yuklensin)

 

Vusal yeni en axirinci proqram oyunlar ve basqa seylerin craclilari saytlarda var? meselen gta 3 ? birde mene bir iki meslehetli sayt deye bilersen ? birdeki hemin cracli oyun proqramlari yuklemek uucun men nese android sistemimi sindirmaliyam?

Link to comment
Share on other sites

iphonu, eger axirinci versiya ve yenilikler isteyirsense.birdeki en axirinci beta 6.0 beta 2 dir onuda developer qeydiyati ile yukleye bilersen bu proqramcilar ucundu en axirinci men bilen indi istifadekiler ucun 5.0.1 yaxudda bir versiya yuxaridi. payizda ios6.0 cixacaq.

bir meslehetde edim eger ozune guvenmirsense ve bele seylere maraqin yoxdusa hec girisme cunki yenilemede problem olsa yeniden restore etmeli olacan buda bir az uzun ve cetin isdi sen en yaxsisi 1 ay flan gozle ios6.0 cixanda get yaxsi bir telefon merkezine orda jailreak eletdir ve sonra instaliusu yukletdir ve wifi yaxudda 3g ile instalusa girerek istediyin proqram oyunun craclisini birasa telefondan yukleyersen hec itunesede ehtiyac qalmaz, men yeni alanda duz 2 ay zulm kekdim ama axirda ozum bacardim, riski sevirsense bir az netde axtar yazilib her sey.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...