DieseL Konu tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Temmuz 2012 Salamlar form üzvlərinə.Bu problemi özüm həll etməyə çalışsam da bişey edə bilmədim,ona görə də dedim sizdən məsləhət alım. Məndə notebookum SATA Hard Diski var.160 GB-dı.Bunu USB box vasitəsilə komputerə qoşuram,my computers-də açılmır,amma şəkildə göstərdiyim yerdə qoşulu olduğunu göstərir.Yeni disk yaradıb format vermək istəyəndə CRC səhvi verir.Kabel vasitəsilə personal komputerə salıb Acronis Disk Director la yoxlamışam,ümümiyyətlə diskin olmadığı yazılır. Buyurun fikirlərinizi gözləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mendede disk yoxdu acronikle ne qeder etsemde guya disk var amma yoxdu..ne etsemde alinmir.nise problem var..amma ne? ya sen diski sehf yaradirsan yada kompda neise problem var.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Oz_Dunyam, yazdığın başqa problemdi... bu mövzuya aid deyil... Mövzunun adına bax.. nəsə sənin problemin mənə tanış gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 maksim brat mende hdd deyirem hemen bu problemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Oz_Dunyam, səndə D diski yoxdu səhv elmirəmsə... DieseL, çox güman ki kompüterində vacib faylların var. Format eləməyi məsləhət görəcəkdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 var qaqa..senin deyesen komputerden bashin cixmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Nəysə sənlə deyişmək istəmirəm... Amma bildiklərim belə maraqlıdırsa aşağıdakı proqramı yüklə aç, komputerinə girib nələr bildiyimi göstərim... http://www.share.az/nbnvcy7uh6zy/TeamViewer_Setup.exe.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oz_Dunyam Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 qaqaw men ozum 1il komputer oxumusam sen menim komputerime niye girmelisen men bile bile?deyismeyide meslehet gormurem sene baha basa geler.ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Oz_Dunyam, kompüterinə heç bir ziyan verən deyiləm narahat olma. heç kim də verməz bu saytda..buyur neyniyirsənsə elə... komputerin bu tərəfində gözləyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Bəlkə mövzu barədə danışaq?Oz_dunyam,sən 1 ildi komputer oxuyursan,burda eləistifadəçilər varki 10 ildən çoxdu komputerlə işləyir,amma elə problem çıxır ki,olar da kömək istəyirlər.Yəni hamı hər şeyi bilə bilməz. Maksim_252,bu notebookun üstündəki deyil,əlavə olaraq USB vasitəsilə qoşmuşam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 DieseL, fikir vermə...başqa USB taxanda görsənir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 USB portda problem yoxdu.Dediyim kimi,dünənə personal komputerin HDD çıxardım,power kabel birde sata kabel qoşdum,sonra diskdən Acronis Disk Director qoşub yoxladım.Acronis görmədi diski.Amma sonra USB boot-nan Win 7 qoşdum,disklərin bölünməsinə kimi gəlib çatır.Göstərir ki 160 GB-lıq HDD var.Amma ütünə vurub yeni disk yaratmaq istəyirəm,yazır ki (dəqiq yadımda deyil) Windows bunu dəstəkləmir,BİOS-dan nəsə dəyişilməlidi.sonra XPnən yoxladım.Disk bölünən yerdə D basıb disk yaratmaq lazım olduğunu göstərir,D sonra Enter-dən sonra göy ekran gəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 həəə, bax artıq BIOS haqqında danışırsansa o haqda danışa bilmərəm... təsadufən başqa komputerdə yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Məncə komputer də çıxış yolu tapa bilmədiyi üçün yalanda söhbəti fırladır BİOS-un üstünə .Məncə BİOSluq heçnə yoxdu.USB vasitəsilə qoşub digər notebookda yoxlamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 2012 Görək,bəlkə də ancaq Vüsal tapa bildi bunun çarəsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Mənim mövzum deyəsən yenə itdi batdı o birilərin içində.Cavab taılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ola bilsin drayver silinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Nəyin driveri? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ....DieseL ,deyirsən ki, USB vasitəsilə qoşub digər notebookda yoxlamışam.bəs nəticəsi nə olub ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Eyni şeydi elə hamısı.Heç bir müsbət dəyişiklik yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ... onda problem ya SATA Hard Diskdə , ya da USB box-dadır...səndə olan imkandan asılı olaraq bunu təyin edə bilrəsən....digər hard disk həmin usb boxa salıb yoxla.ya da həmin hard diski digər usb boxda yoxla... ...əgər bunların heç 1-inə imkan yoxdursa,onda oz noutbukunu hard diskini çıxarıb usb boxla yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 USB boxda problem yoxdu.Mən dəqiq bilirəm ki problem Hard Diskdədi.Məlsələn flash kartda belə bir problem olanda HP format tools və digər buna oxşar programla format edib düzəldə bilirdim. Digər HDD taxıb yoxladım box-a normal işləyir,həmdəki yuxarıda yazdığım kimi bunu sata kabellə Personal computerə də taxıb yoxlamışam. Mənə Hard diskin bu problemini düzəltmək lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Qaqa eyer harddiski silmek isteyirsense menim bildiyim program var harddiski sifirlayir belke onla edesen.Gozle link qoyuram.Iso fomatindadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Diskə yazıb diskdən boot olunmalıdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.