Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 he ...Diski birinci goturmesi eliyirsen sorasini yazaram gozle atim linki bayaq gedmiwdim) Buyur yukle qaqa bu programin eks tesirleri varki oda...Eyer harddsikin zedelidirsen yeni xarab fasondusa bu lap xarab edir..Bunuda diyim..Mende ne qeder format etsemde komp yene gicleyirdi problemler olurdu..Bunla harddiski sifirladim duzeldi..Amma bu obwi harddiski sifirlayir neyinse varsa kompda at diske ve s.. yerlere..Kompu sondur-yndir diski tax diski birinci goturdu..3 dene soz gelir birinciye ver ...2-cide ful version yazilib ona verme...1-ciye verenden sora avtomatiski eleyersen sora yuxarida sehv elemiremse harddisk wekli ve ustunde wotka wekli gelir bas ona ozu sifirlamalidi ozun oxu qaqa indi o program mende yoxdu diski vermiwem bawqasina tam aydin yaza bilmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Qardaslar meni baqislayin:men bilmek isteyirem bu HDD ne demekdir?etrafli mekumat yazin xahis edirem,daha demeyin <bu usaq hele HDD nedir onu bilmir>bilmemek eyib deyil,oyrenmemek eyibdir....unutmayaq izh eden olmiyacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 elnur.dadashli HDD sözü Hard Disk sözünün qısa variantıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 .... HDD və ya HMDD - Hard (Magnetic) Disk Drive sözünün mənası Sərt disk deməkdir ki,bu da kompüter məlumatlarının yığılması üçün bir cihazdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2012 arabesk_rap,proqramı yükləyib yazdım diskə,box vasitəsilə taxıb yoxladım,görmədi boxdakı Hard Diski.Sata cabel vasitəsilə digər komputerə qoşub yoxlayacam.nəticəni yazacam bura. İndi yadıma düşür ki o hard diskin içərisində xeyli faylım variymiş mənim.Əvvəllər notebooka qoyub işlədirdim,heyf içindəkilərdən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProIN Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ağustos 2012 Salam. Mənim də hdd ilə baglı problemim var. Çox xaoş edirəm, zəhmət olmasa forumda easeus adli mövzu açmışam ona baxardız. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.