Jump to content
Forum Windows-az.com

Winfows 7 qovluq görüntüsünü dəyişmək


MEZHH

Recommended Posts

salam. Bü gün sizə Windows 7-də qovluqların görüntüsünü dəyişməyi göstərəcəm. Bunun üçün ilk öncə .ico formatında fotomuz olmalıdır (qovluq rəsmi bu olacaq). Sonra regeditdən HKEY_LOCAL_MACHINE\\ Software\\ Microsoft\\ Windows\\ CurrentVersion\\ Explorer\\ (64 bitlik Sistemlərdə HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Wow6432Node\\Microsoft\\Windows\\Current

Version\\explorer )ünvanına gəlib burda Shell Icons adlı açar yaradırıq, və həmin açarın içində 3 adlı yeni dəyər yaradırıq. Sonra .ico formatlı faylımızı tapırıq, shift düyməsini basılı saxlayıb, sağ düyməni basırıq, və yol olaraq kopyala deyirik. Sonra regeditə qayıdıb, 3 dəyərinin üstündə sağ düyməni basıb dəyişdir deyirik və kopyaladığımız yazını ora ypaışdırırq, dırnaq işarələrini silirik. explorer.exe proqramını söndürüb, açırıq və yeni görüntü hazırdır.

 

Standart görünüşə qayıtmaq üçün Shell Ions açarını silmək kifayətdir. Onu da deyimki .ico formatlı faylı silsəniz görüntü xarab olacaq, ona görə, həmin faylı sizə mane olmayacaq bir yerə atsanız yaxşı olar.

 

 

Əgər yazılanlar çətin gəlsə, aşağıdakı faylı yükləyib açın, sonra C diskindəki reg.reg faylını açın. Qovluq görüntüsü c diskindəki MacICON.ico faylı ilə dəyişdiriləcək. və aşağıdakı foto olacaq.

 

Bunu yüklə

 

csflow%20folder.png
Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...