♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Ağustos 2012 Öncəliklə hamıya salamlar.Mənim point blank (Rus) dakı akkauntum ban veriblər.Qanunsuz yolla yəniki kaç deyilən bir şey var onu point blank oynayanlar yaxşı bilərlər.Oyunçunun 1 faizi qalmışdı səbr eliyə bilmədim.Girdim qanunsuz yolla qaldırdım.Səhəri günü oyunçuma girəndə.Gördümki omurluk bana atıblar.Foruma girdim orda Rusça sözlər yazılmışdı rus dilini başa düşmədiyim üçün bura yazdım.Altdaki şəkillər deyəsən açmaq üçündür.Belə edir girmək istəyəndə. Bu sekilleri ona gore qoydumki belke admin yazibdi nece bandan acmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Yox qaqam ban acmaq hec cur olmur.Sen o oyuncuya elvida de) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Qaqas oyuncunu bandan hec cur acmaq olmur. Kaca girmek isteyirsense evvelce skelet oyuncu acib yoxla (bir oyun oynadin gordun bana getmir yeniden yaxsi oyuncunla girme bir gun gozle bana getmedise skelet onda yaxsi oyuncunla gir) Kac apasnidi ehtiyyati olmaq lazimdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Bes deyirler nomre ile logini deyis girecek sekillere diqqetle baxin admin de yazib deyesen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 menim oyuncum bandadi doslarim deyir dernegulde acirlar amma yerini deqiq bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Bunun 1 yolu olmalidi 100% Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Yolu yoxdu hec 0.000000000000000000000001% de yoxdu. Duzdu adama tesir edir omurluk bana gedende nede olsa 3 kristalim omurluk bana gedib sonra acdim 2 kristal onuda satdimki nese adam cit gorende qosmaq isteyir ondada bana gedir yaxsisi budu satdim getdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Mendede omurluk getdi 3 qizil kristal idi.Ustunde kriss de var idi klan da var idi.Adamin eziyetine yazigi gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Duz deyirsen. Amma ders oldu. Ele adam var mayoru, generali bana gedir omurluk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 indi kac varki ? axi evvler vardi botlarla sora dnozavrla yeni kac ne vaxt cixib ? yeni kaci neyle edirsen ? + mende 1 mayor var kac elemek isteyirem ockoya gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 alexsauza now yoxdu zibil kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Kac heleki yoxdu. Ola bilsin coxdan dusub karolun oyuncusu bana. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 varrr niye yoxdueee men iwledmiwem.Iwlediremde. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 arabesk_rap, Farketmemisim Girib baxaram belke gelib menim xeberim yoxdu? 2 gundu gire bilmirem torrentle vacib sey yukleyirem cunki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Kac var 132 ci serverde.Ozude azeriler eleyir orda azerilerin niklerinin hamsi bana getdi hele 1 general var idi biz terefde onun nikide bana getdi omurluk.Vertalyotu vurursan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 dostlar, özüm oyunçusu deyiləm ama sizə məhlə uşaqlarının tapdığı bir üsulu deyim...[hide] oyunçusu zəif olan, və yaxud qiymətli aksesuarları az olan oyunçular nisbətən guclu türk oyunçulara yazırlar ki e-maili kodunu ver sənə nəsə yaxşı bir şey (məs: kristal) göndərim... onlar da verəndə onların oyunçularının e-mail kodunu dəyişib özləri işlədirlər...[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Point-Blank-qaqam agentivi de yada nihad_14@list,ru dostluq at sayti diyim burda reklam kimi cixar.Gel diyim citler zibil kimi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Mənimdə oyunçum bandadı 100 faiz nömrə iləə logini dəində düzəlir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Duzelmir.Bow weydi.Bandan oyuncu acmaq olmur.Programlar gorsez inanmiyin.O programlar parol zad oyrenirler ve s. weyler ucundu.PB rusda acmaq olmur cunki zapuskatir var birdefelik pb ya girseydi meselen pb turk kimi onda ban acmag usullari ola bilerki olsun amma bunlarda yoxdu.Elivizi uzun o oyuncudan.Eziyyet cekib hecne axtarmiyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 kac deyinde hansi yollarda var? butun oyunculara verilir yoxsa kapidan kimdise otaqin ona? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 hm qaqam emelli yaz yazdiqlarindan bawa duwdumki cit isdiyirsen.Birdeki ban ferqi yoxdu adminin kefi kime isdese ona verir.PB turk oynuyunda oz PB-mizi qoyub ne oynuyursuz ehhh Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 10/132 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 bu nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2012 Server 10 otaq 132 Karol sənə şad xəbər PBnın Bandan azad edilməsi ancaq pulu iləd edir =( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Elmir..Uwaqa bilmediyin weyleri dime.Sen inanirsanki bu dogurdan acir??.ONda senin agliva halaldi.Qaqam bunlar hamisi bow weydi.O videonu cekenlerin kecdiyi yollari men asfaltdiyib qayidiram.Sende bele weylere inanma.Burdaki sohbetide baglayaq.Bandan acmaq olmur.FSo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.