Jump to content
Forum Windows-az.com

Point Blank


Recommended Posts

Öncəliklə hamıya salamlar.Mənim point blank (Rus) dakı akkauntum ban veriblər.Qanunsuz yolla yəniki kaç deyilən bir şey var onu point blank oynayanlar yaxşı bilərlər.Oyunçunun 1 faizi qalmışdı səbr eliyə bilmədim.Girdim qanunsuz yolla qaldırdım.Səhəri günü oyunçuma girəndə.Gördümki omurluk bana atıblar.Foruma girdim orda Rusça sözlər yazılmışdı rus dilini başa düşmədiyim üçün bura yazdım.Altdaki şəkillər deyəsən açmaq üçündür.Belə edir girmək istəyəndə.

 

l145X.jpg

131d8661eb58.jpg

1d10ab61c0a2.jpg

ea0b6ccdbf26.jpg

34226a07c626.jpg

 

Bu sekilleri ona gore qoydumki belke admin yazibdi nece bandan acmaq olar.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

dostlar, özüm oyunçusu deyiləm ama sizə məhlə uşaqlarının tapdığı bir üsulu deyim...[hide] oyunçusu zəif olan, və yaxud qiymətli aksesuarları az olan oyunçular nisbətən guclu türk oyunçulara yazırlar ki e-maili kodunu ver sənə nəsə yaxşı bir şey (məs: kristal) göndərim... onlar da verəndə onların oyunçularının e-mail kodunu dəyişib özləri işlədirlər...[/hide]

Link to comment
Share on other sites

Duzelmir.Bow weydi.Bandan oyuncu acmaq olmur.Programlar gorsez inanmiyin.O programlar parol zad oyrenirler ve s. weyler ucundu.PB rusda acmaq olmur cunki zapuskatir var birdefelik pb ya girseydi meselen pb turk kimi onda ban acmag usullari ola bilerki olsun amma bunlarda yoxdu.Elivizi uzun o oyuncudan.Eziyyet cekib hecne axtarmiyin.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...