♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 İndi neyniyek biz ? aminatsiya deyirlər nə deyirlər onu eliyəndə ömürlük bana gedən oyunçular açılır yaniki bağışlayırlar.Oda bilinməz nə vaxt olar aminatsiya.Ehh adamın əzyətinə yazığı gəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Karol mənim də oyunçum 4750 yə qədər getdi yaz qoy şifrəni 1 vərəqə kötücələrin oynayar həmçinin mənimdə=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Xaxaxa oynuyarlar bu oyunun deyilene gore 2 il sroku var 2 ilden sonra baglanacag deyirler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 arabesk_rap, agentim spoilerde: Göstər/Gizlət raufheyderov @ inbox . ru aralari sil. amma mene isteyirsense SM goder cunki agente teztez girmirem. Elmir_Hamidi, Qaqas sene meslehet, biraz pis cixmasin amma videoda gozumu desdi sekilde gosterdiyim fayl. O fayli gorsen bilki fakedi. Point Blank Bani Qirmaq - YouTube - Google Chrome.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2012 Onda gərək yeni oyunçu alam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Ultimate# Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Mən bir dəfə bıçaq oyununa girdim məndən başqa hamısı çit idi. bƏs yaxşı onlar niyə bana getmir???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2012 Ultimate Qaqaw Her Cit Bana Getmir, Her Hansi Bir Cit Yeni Yarandiqdan Sonra En Coxu 1 Hefte Erzinde Temamile Tehlukesiz Olur... Daha Sonra Obnevleniyadan Sonra Citlerin Coxu Tutulur Ve Yenileri Cixir...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nihat Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 salam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 nihat köhnə mövzulara rəy yazma mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.