alexsauza Konu tarihi: 9 Ağustos 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Ağustos 2012 hamiya salam,mende ikinci bir notebook var samsung r40. kohnedir 5 il flan olar. rami 1 gbdir prasessoru ve vgasi normaldi. men buna win 7 yazmaq itsedim ve internetden windows 7 starter x86 yukledim. bunu Vusalin formda yerlesdirdi flashboot proqrami vasitesi ile usbye yukleyib sora notbuku format etmek istedim,ama ede bilmedim.2 saatdi alinmir ne ediremse,usbye yazdiqdan sonra iso fayli notebookdan biosdan boot menyusunden cd/dvd den qabaqa kekirem usb yerni birinci edirem,sonra sondurub yandiran notebooku boot menyudan flash yerni secirem ,2-3 saniya qara ekran olur,sonra yeniden oz sistemi xpnin yuklenme ekrani gelir ve komp acilir. neyse eybi yox proqramla olmursa,men hansi proqramla hemin iso fayli,dvdye yazib,normal qaydada format ede bilerem? yeni diski taxib notebooka adi qaydada format. birdeki meselen men hemin iso fayli dvdye yazanda nese bootable flan elemeliyem ? yoxsa adi qaydada iso fayli dvdye yazib sonra bootabla menyudan format? bir qeder komek ederdiz xais ederdim sabaha hazr etmeliyem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 komek eden olmayacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 alexsauza Fləşkarta yazmağ üçün video dərslikdə göstərmişəm xp-ni eynilə Windows 7 - də yaza bilərsən bura keçid al http://www.windows-az.com/muxtelif/muxteli...as-proqram.html nə sualın olsa de kömək edim, buda dvd yə yazma qaydası UltraIso proqramıynan bir, çox proqramnan edə bilərsən nero, ImgBurn və s. Windows 7-ni bu proqramlada Fləşkarta yaza bilərsən http://www.microsoftstore.com/store/msstor..._usbdvd_dwnTool Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsauza Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 ok twk,yukleyecem hemin dersliyi. mene lazim idiki bilim adi qaydada isono secib diske yazacam yoxsa format diski hazrlamaq ucun nese isonu evvelce nese bootable flan eleyib diske yazmaliyam. yoxsa adi qaydada iso fayli diske yazim fso sonrada notebookada boot menyudan cd/dvd secim acim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 hə iso proqramıynan yaz o özü bootable edir sonram biosdan seç diski bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.