Jump to content
Forum Windows-az.com

Samsung Notebook Usb Ile Format


Recommended Posts

hamiya salam,mende ikinci bir notebook var samsung r40. kohnedir 5 il flan olar. rami 1 gbdir prasessoru ve vgasi normaldi. men buna win 7 yazmaq itsedim ve internetden windows 7 starter x86 yukledim. bunu Vusalin formda yerlesdirdi flashboot proqrami vasitesi ile usbye yukleyib sora notbuku format etmek istedim,ama ede bilmedim.2 saatdi alinmir ne ediremse,usbye yazdiqdan sonra iso fayli notebookdan biosdan boot menyusunden cd/dvd den qabaqa kekirem usb yerni birinci edirem,sonra sondurub yandiran notebooku boot menyudan flash yerni secirem ,2-3 saniya qara ekran olur,sonra yeniden oz sistemi xpnin yuklenme ekrani gelir ve komp acilir. neyse eybi yox proqramla olmursa,men hansi proqramla hemin iso fayli,dvdye yazib,normal qaydada format ede bilerem? yeni diski taxib notebooka adi qaydada format. birdeki meselen men hemin iso fayli dvdye yazanda nese bootable flan elemeliyem ? yoxsa adi qaydada iso fayli dvdye yazib sonra bootabla menyudan format?

bir qeder komek ederdiz xais ederdim sabaha hazr etmeliyem.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

alexsauza Fləşkarta yazmağ üçün video dərslikdə göstərmişəm xp-ni eynilə Windows 7 - də yaza bilərsən bura keçid al http://www.windows-az.com/muxtelif/muxteli...as-proqram.html nə sualın olsa de kömək edim, buda dvd yə yazma qaydası UltraIso proqramıynan bir, çox proqramnan edə bilərsən nero, ImgBurn və s.

Windows 7-ni bu proqramlada Fləşkarta yaza bilərsən http://www.microsoftstore.com/store/msstor..._usbdvd_dwnTool
Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...