Jump to content
Forum Windows-az.com

Pusk İtib


Alxan Bayramov

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

1-ci üsul:

Win + R bas.Regedit yaz ok ver.HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\Curre ntVersion\\Policies\\Explorer üzırinə gəl.Sağ tərəfdəki dəyərərə bax \"NoSimpleStartMenu\" adında DWORD dəyəri var.Əgər yoxdusa, Sağ tərəfdəki pəncərədə Sağ klik edib > Yeni > DWORDi basaraq yeni bir DWORD aç. Adını dəyişərək , adını \"NoSimpleStartMenu\" olaraq dəyişdirin.\"NoSimpleStartMenu klikləyib əgər 0 sa 1 edin(əgər 1 sə 0 edin).kompa perezaqruska ver.

2-ci üsul:

Win + R bas.Vipolnitə gpedit.msc yaz.ok ver.Ordan konfiqrasiya polzovatelə gəl.Ordan da Adminstrativnaya sablona gəl.onu aç orda panel zadac i mneyu Pusk görəcəksən.Ona vur.orda forsirovat klassiceskoye mmenyu Pusk a kliklə.Oradada ne zadanı şeç.Əgər olmasa əvvəlcə vkluçenı sonra ne zadanı şeç.

3-cü üsul:

Win + R bas.Vıpolnitə regedit yazıb ok edirsən.HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\Curre ntVersion\\Policies\\Explorer-da NoChangeStartMenu adında dəyər var onu klikləyib 0 edirsən.Sonrada kompa perezaqruska verirsən.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...