roger Konu tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Konu tarihi: 13 Nisan 2011 bilen varsa komeklik gostersin..evvelceden tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Lokal sebeke qurmaq ucun 2 komputer arasinada kabel birlesmesi aparmalisan ve yaxud (wf-i) nan. Bundan sora hemin komputerlere IP unvan vermelisen. mesle komp 1 (192.168.0.1 255.255.255.0) IP vermelisen, 2Komise(192.168.0.2, 255.255.255.0, 192.168.0.1) Ola bilsein yene tanimasin . Onda ise komputere ada verirsen. Ancaq Indiki modifikasiya olunmus Systemlerde Ozu Avtomatik Ad yazir. Derslik hazirliyib Yerlesdirecem baxarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 cox sagol qardasim..onu duzub qossan ela olar..tesekkur edirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Roger Esas Serverdi Serveri Duzgun qursaniz, Ardinca elave komputeri qurmaq asand olacaq. Video Server Ardinca Xaba Qosulmus komputerlerin sayina gore sebeke qurursan. Mesel men 1 serti komputernen qurmusam. Video Komp 1 Ola bilsin Tam vidyoda acixliya bilmemisem. ancaq qabagiva cixan problemi sual ver etrafli deyim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Allah razi olsun qardasim..cox sag ol.. Men eslinde club timeri qurmaq isteyirdim..onu qura bilmirdim..bele etdim yoxladim amma klubtimerde komplar bir birini gormedi..bir de serveri bilmirdim nece etmek lazimdi..cox sag ol..onu oyrenmis oldum sayende..cox sag ol bir daha.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Heee. Men Culub timeri qosa bilmirem. Ancaq Onu bilirem ki Culub timerin Nastroykasindan duzeldirler. Ancaq Bele isdesen Komputer Zali qosmagi deye bilerem. Oda Sebekeler arasinda vaxt verib alma proqramidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 meni duz anladin..deftere yazmaqdan yoruldum vaxtlari..isteyirem kluvb timeri qosum..amma alinmir..bir defe gelib qosmusdu usta amma ozum de oyrenmek isteyirem..ona gore basini agridiram bu qeder..bilirsense onu mene yungul vari izah ele.. bir mesele de var ki men iqralarin papkalarini (10 - 12 gb hecmli) diger komplara gondermek isteyirem bu da alinmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Sen Hemin Iqra Papkasina Dostup Verirsenmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 damid_91 sen wi-fi ile nece shebeke yarda bilersen iki komp arasinda ? roger birincisi Club_Timer iki yere bolunur,sever ve user....bunun uchun sene bir nece komputer lazim olacaq,sen ne qeder elesende alinmiayacaq sifte komplar nastroyka olur,sonra proqram yazilir komp ( user ) kimi ve server kimi.....Shebeke bir iki sheynen qurtarmir... damid_91 bu ne demekdir anlamadim ? 2Komise(192.168.0.2, 255.255.255.0, 192.168.0.1) Ola bilsein yene tanimasin . Onda ise komputere ad verirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Cavid018 O Ip ler yuxarda qeyd elediyim kimi serti yazmisam. men yazdigim olmasin basqasi olsun onun ferqi yoxdu. Yuxarda men serti olaraq 1komputer goturub usdunde misal cekmisem. Ancaq ne qeder isdesen sebekeye birlesdire bilersen. Sen Ip unvanara diqetnen fikir versen men orda ne demek isdediyim acix aydin gorukur. Bu dediklerim hamsi Culub_Timer den Evel Komputerin Nastroykasidi. Birinci Servenen butun komputerler arasinda elaqeni qurub sora elaqenin qurulmasina emin olandan sora Culub Timerin nastroykasina el gezdiririk. Men dedim Axi Culub timeri qurlasdirmaqdan Bir o qedre basim Ciximir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Sen videoda sadece Ip vermisen bawqa he4ne,15 komputeri bir webekeye cemle.....onda nece ? birde wi-fi_ynan nece webeke yarada bilersen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Nisan 2011 Dogurdan mene de maraqlidi wifi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.