sahin666 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Men hal hazirda windows 8 pro 32 bit isledirem.menim ucun cox ela isleyir.Problem o qederde yoxdu demek olarki yoxdu.olanda ise ancaq bezi proqramlarin islememesidi.Oda menim ucun elede vacib deyil.Bu qeder men hala hazirda win67 xp den daha cox 8 e ustuluk vererdim,ne donma problemi nede driver rahat isledirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 X-Missiya Heleki Oem Versia Cixana qeder Keyfiyyet menim ucun 7 dedi,Amma Deyisiklikler edilse 8 e belke kecdim,Yene Deyirem,Yenilik Isteyen 8 e kecsin,Hereniz oz fikri var,Men 7 ni 8 ile qarsilasdiranda daha yungul Hesab Edirem Sahin666 Qardascan Lap Ela.Super,Sagliqnan islet.INdi sistem Yenidi deye Problemide Olur ,Problemin hell yoluda olur.Ugurlar Qardascan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
huseyn85 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Mən Vin 8 i 4-5 dəfə yazdım heç birində aktivasiya edə bilmədim kms və yaxudda başqa proqramla..metro görünüşüdə çox pisdi ləzzət eləmir ..cpu və ramı çox istifadə edir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2012 Her sey duzeler mence cunki bir yada salin windows 7 cixanda ay bu acmir o acmir osibka verir heyif deyil xp bele sozlere cox rast gelirdik amma indi cox oyunlari proqramlari 7-ye esasen hazirlayiblar. 7-nin ozun tutmasi cox da vaxt cekmedi uzagi 1 il (Rovsen vista cox agir isleyir belke de windows 8-den de) Metro da ki men hemise demisem planset ucun eladi windows 8. Mene bir de 8-in bir seyi lezet edirki delete vurursan da net demeden silir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2012 X-missiya, belke de ilk like-ni vista ucun men verdim Belkede sonuncunu... Amma vistanin aero effekti 7 den daha qeseng gorunur... Gecikme hiss etmirem... Donma-ilisme olmayib... Ancaq rami 7-den 10% daha cox yeyir (Musahidelerime gore) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.