Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2012 Salam dostlar mene eger mumkunse ImTOO Video Converter Ultimate programinin video dersliyi lazimdi evvelceden twk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2012 sade programdir derslikli bir sey yoxdu o programda Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2012 ...Ʌüsal qardaşla razıyam ki, sadə proqramdır...videodərsliyə ehtiyac yoxdur... ...amma bu proqramın bəzi funksiyaları var ki,təcrübəsi az olan user-lər üçün çətinlik yarada bilər... ...fiko_89 qardaşımızın xahişini nəzərə alaraq qısa 1 videodərslik hazırladım...və əsas funksiyaların iş prinsipi haqda məlumat hazırladım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2012 mehdi1998, cox sagol brat tşk edirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2012 ...fiko_89 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 qaqa bes burda videonu birlewdirmek necedi men ne qeder qurdaladim alindira bilmedim birde videnun orta hissesini kesmek bu mumkundu bu programda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 ...videodərslik hazırlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Ok qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2012 ...forumda bəzi aktual problemlərdən 1-i də videonun hər hansı 1 hissəsinin kəsilib (əsasən orta hissəsi) çıxarılması və qalan hissələrin birləşdirilərək videonun hazırlanmasıdır... ... və bir də 2,3 və s. ayrı-ayrı videoların birləşdirilib 1 video fayl hazırlanmasıdır... ...fiko_89 qaraşımızın xahişini nəzərə alaraq 1-ci problemə aid-vieonun orta hissəsinin kəsilib çıxarılmasına aid video dərslik hazırladım.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mehdi1988, brat sene men artiq ne qeder tewekkur etsem az nece nece suallarimi ve burda nece defelerle mene komek olmusan Allah senden razi olsun sozun esl heqiqi menasinda... Burda birinci hell etdin videoda gostermisen bunu test etdim men programla alindi twk bide videolarin birlewdirilmesi ucun video qoya bilsen lap ela olardi qaqam ne zaman vaxtin oldu qoyarsan gozleyecem twk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 ...1 neçə müxtəlif videoların birləşdirilməsi daha asandır... buyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 mehdi1998, ela twk brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2012 ...fiko_89 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.