Jump to content
Forum Windows-az.com

Oyunların Versiyaları


Axellis

Recommended Posts

Herkese Salam.Bu Movzunu Acmaqda Meqsedim oduki Bir cox user Reloaded Skidrow Repack Kimi sozlerin ne oldugun bilmir Ve Onlarin Arasinda Hansinin yaxsi oldugunu

Demeli Bele Deyim

Internetde Oyunlarin En Cox asagida yazacagim Versialari Tez Ve Daha cox Yayinlanir

1)Skidrow

Skidrow Sonluglu oyunlar Internete en tez dusen oyunlardi,Skidrow Eslinde Qrup Adidi,Internete oyunlari cixdigi gunden 1 2 gun sonra Internete Qoyurlar.Ekstra Olaraq Oyunu Sindirib oyun ucun Crackda hazirlayib Bir Paket seklinde Internete yerlesdirirler,Bu Qrupun yerlesdirdiyi oyunlar Demek Olarki Original Di.Hecmleri Cox Olur.

2)Reloaded

Reloaded Sonluglu Oyunlar Skidrow Oyunlarinin cixisindan 2 3 gun sonra,Oyunun Oz cixis Tarixinden ise 5 6 gun sonra Internete Qoyulur.Reloaded Skidrow Kimi qrup Adidi.Internetde Oyunlar uzre 2 ci yerde olan qrupdu,Reloaded Qrupuda Skidrow Qrupu Kimi Oyunlari Sindirib Crack edir Ve paket seklinde internete Yerlesdirir.Bu Qrupunda Crackladigi oyunlarin hecmi cox olur

3)Razor1991

Razor1991 Internetde oyun uzre 3 cu yerde Gelir.Skidrow Qrupunun crackladigi oyundan 10 12 gun sonra Reloaded Qrupunun crackladigi oyundan hardasa 7 8 Gun sonra Cixir.Oyunun Oz Cixis tarixinden Ise 20 15 gun arasi vaxtda cixir.Bu Qrupda Diger Qruplar Kimi Oyunu ayrica sindirib crack edir.Ve Paket seklinde Internete Yeslesdirir

Yuxarda yazdiqlarim Internetde En Guclu Oyun Cracklayan Qruplardi.ve Onuda Qeyd Etmek Isteyirem bu qruplardan da basqa Qruplar Var,Amma o qruplar cox populyar olmadigi ucun Adlarini yazmaga Gerek Yoxdu

 

Indi ise Repack. BlackBox,FLt Sonluqlu Oyunlara Gelek

1)Repack

Bu Digerlerinden Ferqli Olaraq Qrup Adi Deyil,Sadece oyunun versiasidi,Amma Repack adli Xususi Komandalar var,Misal ucun R.G Torrent games Repack Qrupu,Mexaniki Repack Qrupu.Bu Qruplar Oyunlari Repack Ederek onlarin hecmini azaldir.

Daha Genis Yazim,Repack Sozunun menasida yeniden paketleme demekdir,Yazdigim quruplar(Basqa Repack Qruplarida Var) Oyunlarin hecmin ,Teleb Etdiyi parametrleri, Azaldaraq Istifadeye Rahatlasdirir.Bu Qruplar 8 gb oyunlari 4 gb Ede Bilirler.Bes Bunu Nece Edirler?

Oyunlardaki Ara Sehneleri,Videolari,Multiplayer Desteyi Cixardaraq oyunun hecmin azaldirlar.oyunun Parametrlerinde Deyisiklikler Edirler.Oyunu En Yeni pacth edirler,Cracklayib Paket Halinda Internete qoyurlar,Bu Qruplar Skidrow Qrupunun Crack Etdiyi oyunlari 2 3 gun sonra Repack Seklinde Internete Qoyurlar.

2)BlackBOX

Bu Qrup Adi Deyil,Heleki BlackBox Versiani Hansi qruplarin Etdiyi bilinmir,Amma netde Cox Populyardi.BlackBox Repack Kimidi,Amma Bu versiada Daha Cox Ayarlamalar Edirler.Misal ucun Diger Qruplardan ferqli olaraq Oyun Ucun Yeni Setup Duzeldirler.Bezen Ozleri Crack Edirler Bezen ise Skidrow Kimi Qruplarin Cracklarindan Istifade Edirler.Esasen Oyunlari Ingilis Dilinde Yayinlayirlar.

3)FLT

FLT sonluqlu oyunlarin menbeyi heleki bilinmir.Amma Deyilenlere Gore Buda Bir Qrupdu.En axirda Gelen Qrupdu.Bu Qrup Cracki ozleri Yaradir.Amma COx Vaxt Problem cixir.Blackbox kimi oyunlari rip edib hecmin azaldirlar.Artiq Videolari ve Ara Sehneleri Kesirler.Internetde Bir Cox Adam FLT qrupundan sikayet edir ki ripledikleri oyunlarin cracklari islemir.FLT Biraz Problemli Versiadi.BU Sonluqlu oyunlari yuklemeniz meslehet deyil.

 

Indi ise Bele Deyim.Eger Oyun Yukleyeceksinizse yazdiqlarimi oxumaginiz Meslehetdi.

Eger Sisteminiz Yaxsidisa Skidrow,Reloaded,Razor1991 Meslehetdi,Yox Eger zeifdise Repack ve Blackbox - u meslehet gorurem.FLT Meslehet Deyil..

Skidrow,Reloaded,Razor1991 Kimi Oyunlar Ile Repack,Blackbox Kimi Oyunlar Arasindaki Boyuk Ferqlerden biride Budurki,Repack,Blackbox Kimi Oyunlari Uptade Etmek Olmur,CUnki Bir cox fayl Deyisdirildiyi ucun Uptade vaxti Problem Cixir.Amma Skidrow Kimi Oyunlari Problemsiz Uptade etmek Olur..

 

Eger Movzuda Herf Sehflerim oldusa bagislayin,Bu Movzunu Yazmaq Biraz Cetin Oldu wink

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...