Jump to content
Forum Windows-az.com

Anaplata xarab olub?


NoAmazing

Recommended Posts

Salam,menim komputerimde ciddi bir problem yaranib amma problem ele mene melum deyil.demeli mes men komputerimi toka taxiram neyse komputeri yandirmaq duymesine basiram kompyter yanan kimi ses gelirhaa butun komputerlerde o ses gelir amma ekran acilmir yani hecne gelmir ekrana bunu hardasa 5-6 defe cehd edirem. bir neche defe tokdan cixardib taxiram ondan sonra yanir normal halda ishleyir. bugun ustaya zeng etdim usta deyir anaplatasinda problem var deyishilmelidir amma men inanmiram chunki komp yandiqdan sonra normal ishleyir. sizce problem neden ola biler ?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

hə da qaqa bildiyimiz spirt narhat olma mən o spirtlə PROSESSORUN özünü təmiz yumuşam odurki 0.80 qəpiyə olan spirt yoxdu yara üçün olandan ondan istifadə elə problem olmaz narhat olma smile

 

Qeyd: Ramı çıxardıb təmizləyəndən sonra yerinə taxanda diqqət et ki,səhf taxmayasan yoxsa Ram slotunu xarab edersən ondanda Ana kart yanar o saat!!!

Link to comment
Share on other sites

chox sagolun yoxalyib deyecem size. birde bir soz sorushum menim kohne kompumda anaplata yanmishdi bele cixirki onda ram video kart ve s. da yanmishdi anaplatada olduqlari ichin ?

 

birdeki indi kompun arxasin acdim ram mikrosexmi iki denedir axi ve solundaki ag knopkalari acaraq cixartmaq isteyirem amma cixmir ordan sxem

 

menim kompun anakartindan http://www.productwiki.com/upload/images/asrock_g41c_vs.jpg

Link to comment
Share on other sites

hmm ok onsuzda o kompu isledmirem ) amma rami isleyir ve elave iki ehtiyat yer bele var)) diger ramda sag terefde yazilar var ikinci ramida ele taxdim yeqin duz olar.. neyse bashini agratmayim sabah tam deqiq cixardib her iki rami temizleyecem sari dishlerini spirtle ... spirti kichik pambiqa neqeder tokum sence qaqa ?

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...