NoAmazing Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 nece meslehetdir. qaqa birde video kart ha terefde yerleshir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2012 Sənin yerləşdirdiyin Ana kart şəklinin üstündə qeyd eləmişəm buyur bax başa düşməsən de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 28 Eylül 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2012 ok tshkr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 28 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2012 qaqaş səndən bir xəbər çıxmadı düzəldi Kompun ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Salam qaqa bu gun acdim kompu rami temizledim neyse,taxdim eleki nese birdefe gec achilma olub amma mes mishkada p[roblemler yaranib ele bil ishlemir bu problem klavdada var bu ram silmeden sonra oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Qardaş Ramda Problem ola bilməz Problem Mişka Və Klaviyaturada ola bilər.Səndə Klaviyatura və Mış USB-dir??? Yoxsa adı Klaviyatura və Mış şunurdan olan?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 mishka usb klav adi goy sunur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2012 1. Komp açılanda Mişka və Klavyatura donub qalır hə ? Heç bir şey etmək olmur??? 2. Sən Mişkanı Və klavyaturanın şunurlarını Yerinə yaxşı bərkit Problem düzəlməlidir.Düzəlməsə Ramı Çıxart Yerinə Yaxşıca bərkit.Yerinə Oturanda Açdığın ağ knopkaların Ramın Haça olan hissəsinə oturduğuna fikir ver. 3. Birdəki HARD DİSKİN şunurunu çıxart yerindən təzədən tax.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2012 qaqam mişka və klavyatura problemi düzəldi təzə mişk aldım norm işləyir... ay qaqa amma dünən kompu yandıranda yenə əvvəlki kimi oldu yandı amma ekran işığlanmadı bir necə dəfə knopkanı bərk sıxdım və tokdan çıxartdım düzəldi nədən ola bilər dəvamı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2012 problem hell oldu! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 lap yaxşı sevindim senin adına Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 materinkadan ola biler sen bu sekildeki materinkaya bax onun ustunde cpu terefde qara uzun elementler var coxlu sen de materinkavi ac bax sende curbecur yerlerde yerlese biler bax gor olardan hansisanin ustu biraz wiwib? wiwibse materinakdandi olmasa ramndan olmaz cpu dan olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2012 Agabey,problem hell olunub yazib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliyev-1985 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Salam Eleykum. Kompu yandiriram materinka foxconn gelir sora komp perezaqruska gedir ne qeder yandirmaq istesem bele edir.. Hdd ola biler yoxsa? veya materinka? komek eden olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.