Jump to content
Forum Windows-az.com

Nero disk yazmada sehvi

NoAmazing

Recommended Posts

...ölçüleri videonun hecmine göre deyişmelisen...tutaq ki, bitt 2500 yox,2000 qoy...1500 de yaxşıdır...

....aşağdakı derslikde 2 videonu eynu vaxtda neroda hecmi azaltmaqla yazmağı gösterirem...biti 2000 qoyuram..2 videonun hecmi demek olar ki,artmır...amma özüm üçün biti 1500 qoyub test etdim...video_ts hecmi 2 videonun hecminden neinki çox olmadı,eksine azaldı...

neroda videonun hecmini azaltmaq.swf

Proqramlar telegramda
  • Yanıtlar 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

...fiko_89 , sen heç 1 yerde sehv etmemisen....sadece 1 şeyi yadda saxla...yazmaq istediyin videonun evvelki bitrate-i çoxdursa,onu neroda azldanda onda videonun hecmi azalır...eger yazacağın videonun evvelki videobitrate-i 1000 olubsa,sen onu neroda 2000 edirsense,onda hecm eksine,artacaq...bunu evvelceden de bilmek olar...videonu converterlerden birine atandan sonra,formatı deyişmeden svoystvaya girsen,videonun bitrate-ini göreceksen...

...videonu sen neroya atanda aşağdakı göy xette fikir ver...senin videonda da görsenir...eger sen bu üsulu bilmesen gör ne boydana hecm alınacaqdı...12.1 mb video texminen 500 mb olacaqdı...amma sen biti deyişenden sonra 121 mb oldu...sen neroda biti 1691-ə qeder azalda bilersen...sen 1000 yazsan da, ok vurandan sonra geriye qayıtsan.göreceksen ki,o 1691 olub...eger evvelki bit 1691-den çox olubsa,onda hecm azalacaq...eger az olubsa,hecm artacaq...daha bu bitden aşağı keyfiyyetde dvd hazırlamağa nero icaze vermir...

....mence aydın oldu...

....indi men sene tam aydın olsun deye 7 videonu (6.18gb) bir dvd kimi hazırlamağı göstərəcəyəm...

mehdi1998. brat men ne qeder dediyin kimi etsemde yene eyni wey olur bax indi men misalcin o videoda gosterdiyin filmler kimi men yalniz 3-nu elave etdim Neroya sonrada sen gosterdiyin kimi bitreytlerini 1500 etdim bir balaca azaldi awagidaki qirmizi xett ama sonram yeniden baxdigda bitreyt olur 1691... filmlerinde bele bir yerde tutumlarina baxiram 2.41 GB ama Neroda yene awagida qirmizi xette cox gosterir tutumu

...men Roxio Easy Media Creator Suite proqramını deyirəm...

...bunun 1 neçə versiyaları var...

...linkləri qoyuram...

Roxio Easy Media Creator Suite v10.0.044 Multilingua

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=985056

Roxio Creator 2011 Pro SP1

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3291093

Roxio Easy DVD Copy Premier

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4109898

videodərsliyə vaxt olmadığı üçün linkləri qoydum ki,özünüz yoxlayasız...

...mən bunu 3 il qabaq test etmişəm...onda 1-ci linkdəki var idi...o biriləri sonra çıxıb...hamısını göndərdim ki,yei versiyaların imkanı yəqin ki,daha çox olar...1 də ki,1-ci versiyanı xp-də işlətmişəm...düzdür wista-ya da gedir...amma windows 7-də konflikt verəcək ya yox,test etməmişəm deyə,hər ehtimala qarşı yeni versyaların da linkini qoydum...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...

• Create New...