Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 ...ölçüleri videonun hecmine göre deyişmelisen...tutaq ki, bitt 2500 yox,2000 qoy...1500 de yaxşıdır... ....aşağdakı derslikde 2 videonu eynu vaxtda neroda hecmi azaltmaqla yazmağı gösterirem...biti 2000 qoyuram..2 videonun hecmi demek olar ki,artmır...amma özüm üçün biti 1500 qoyub test etdim...video_ts hecmi 2 videonun hecminden neinki çox olmadı,eksine azaldı... neroda videonun hecmini azaltmaq.swf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 mende mehdi deyen kimi eledim danni kimi yox bele pramoy yazdim amma ayarlari deyishib 6.3 gb idi 2.5 gbliq video 6 gb oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 mehdi1998, qaqa sende Zapis vurdugda ekrana bele biwey gelir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 ...fiko_89 ,yox ...heç 1 şey gəlmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 bes bu nedi brat? hec baw acmadim bundan.. onuda deyim bu nastroykani deyiwenden sonra olur bele evveller olmurdu bele wey.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2012 fiko89 bu xəbərdarliqdir məndədə nastroykadan əvvəldə sonrada olur belə. zapis barəsində məlumatlar disk deyişməsi və s.... məndə baş açmadım bu işdən 3 dənə video yazdım 2.5 gbliq video 6.5 gb çıxdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 4 GBlıq disqə 7 gblıq fayl yazmaq isdəyirsən ona görə o mesaj gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2012 Terlan, men axi onu diske yazmiram komp-rin yaddawina yaziram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2012 mehdi1998 brat 1 videoda cekdim qoydum baxarsan ama indi day bilmirem bu programdandi ya men hardasa bir sehf eliyirem ozumde qalmiwam bele caw-baw Untitled.mp4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 ...fiko_89 , sen heç 1 yerde sehv etmemisen....sadece 1 şeyi yadda saxla...yazmaq istediyin videonun evvelki bitrate-i çoxdursa,onu neroda azldanda onda videonun hecmi azalır...eger yazacağın videonun evvelki videobitrate-i 1000 olubsa,sen onu neroda 2000 edirsense,onda hecm eksine,artacaq...bunu evvelceden de bilmek olar...videonu converterlerden birine atandan sonra,formatı deyişmeden svoystvaya girsen,videonun bitrate-ini göreceksen... ...videonu sen neroya atanda aşağdakı göy xette fikir ver...senin videonda da görsenir...eger sen bu üsulu bilmesen gör ne boydana hecm alınacaqdı...12.1 mb video texminen 500 mb olacaqdı...amma sen biti deyişenden sonra 121 mb oldu...sen neroda biti 1691-ə qeder azalda bilersen...sen 1000 yazsan da, ok vurandan sonra geriye qayıtsan.göreceksen ki,o 1691 olub...eger evvelki bit 1691-den çox olubsa,onda hecm azalacaq...eger az olubsa,hecm artacaq...daha bu bitden aşağı keyfiyyetde dvd hazırlamağa nero icaze vermir... ....mence aydın oldu... ....indi men sene tam aydın olsun deye 7 videonu (6.18gb) bir dvd kimi hazırlamağı göstərəcəyəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Mehdi1998, mümkünsə mesajlarından 1 neçəsini silə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mehdi1998. brat men ne qeder dediyin kimi etsemde yene eyni wey olur bax indi men misalcin o videoda gosterdiyin filmler kimi men yalniz 3-nu elave etdim Neroya sonrada sen gosterdiyin kimi bitreytlerini 1500 etdim bir balaca azaldi awagidaki qirmizi xett ama sonram yeniden baxdigda bitreyt olur 1691... filmlerinde bele bir yerde tutumlarina baxiram 2.41 GB ama Neroda yene awagida qirmizi xette cox gosterir tutumu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mehdi qaqa fiko duz deyir mendede bu curdu 3 dene 900 mbliq videonu atiram biti az edirem ve olcu parametrlerini amma hecm 4.7 gbi kechir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 ...neroda nə mümkündürsə 1 neçə videodərsliklə göstərdim... ... 1 yaxşı proqram var...onnu yükləyib 1 videodərslik qoyaram...onda yoxlayarsız... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 hmmm bu neədirsə bizdə hardasa səhvlik var neroda amma bilmirik hardadır səhv (((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mehdi1998, senede lap eziyyet olduye brat uzrlu hesab ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 ...isteyirsen bele ele...hemin videoları imtoo converter proqramında avi (xvid) mpeg4 formatında deyişib sonra neroya atasan... ...alınmazsa,başqa proqramda yoxlayarıq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 hmm mən yoxluyaram teşşekür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 ...halal xoşun... ...imtoo converter-də nastroykada heç nəyə dəymə...bitrate və diger ölçülər avtomatik proqram necə qoyubsa elə qalsın...yalnız formatı seçib convert elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mehdi1998, men artiq etdim videoda qoydugum klipi convert etdim 12.1 MB olan videonu program 18.9 MB avi. formatda etdi... indide Nero-ya atmiwam gozluyurem neticeni gorek ne olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 ...fiko_89,problem yoxdur...sən də yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mehdi1998, brat yene eyni prosses bawim cixmadi niye 18.9 MB olan video 105 MB beraber oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...men Roxio Easy Media Creator Suite proqramını deyirəm... ...bunun 1 neçə versiyaları var... ...linkləri qoyuram... Roxio Easy Media Creator Suite v10.0.044 Multilingua http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=985056 Roxio Creator 2011 Pro SP1 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3291093 Roxio Easy DVD Copy Premier http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4109898 videodərsliyə vaxt olmadığı üçün linkləri qoydum ki,özünüz yoxlayasız... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 tewekkur linkler ucun qaqa ama bunlardan hansi deqiq DVD yazmaq ucundu onun adini deyerdinde bele baxiram adlarina hamisi ayri-ayri versiyalardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...mən bunu 3 il qabaq test etmişəm...onda 1-ci linkdəki var idi...o biriləri sonra çıxıb...hamısını göndərdim ki,yei versiyaların imkanı yəqin ki,daha çox olar...1 də ki,1-ci versiyanı xp-də işlətmişəm...düzdür wista-ya da gedir...amma windows 7-də konflikt verəcək ya yox,test etməmişəm deyə,hər ehtimala qarşı yeni versyaların da linkini qoydum... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.