Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ekim 2012 mehdi1998 qaqas lazim idi cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 ....anar315 , yuxarıda qeyd etmişəm...bunun internetlə heç 1 əlaqəsi yoxdur...istər setavoy şnurla qoş,istər wi-fi ilə...internet bağlanmır...digər kompüterə girəndə internetin varsa istifadə edə bilərsən...istəsən interneti hər 2 kompüterdə bağlaya da bilərsən....bunun işə aidiyyatı olmayacaq...sən yenə digər kompüterə girib işləyə biləcəksən... ...alxan , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 mehdi1998 qaqa men bugunleri o videoda gosterdiklerin kimi 2 komp-r arasinda setavoy wunurla webeke yaratmaga caliwdim... her ikisinin rabociy stoluna daxil ola bildim rahat hetta diger komp-rde fayl oturub silede bildim ama komp-rlerden birinin fayllari digerinde acmir nedense bele bir pencere gelir ekrana xatirladim ki bu yanliz Xp-de gelir 7-de ise rahat XP-nin fayllarini acir... komp-rlerin birinde XP birinde ise Win7-di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...bu problem 2 halda olur...problem girmək istədiyin kompüterin c diskində polnı dostup verilməyib...və ya polnı dostup verilib,amma digər istifadəçiyə verilib...bu nə deməkdir...1 var sən c diskinə polnı dostup verirsən o halda ki,istifadəçinin adı əli-dir...əgər ustifadəçi nazimdirsə,onda c diskinə dostup olmur...ona görə də videodərslikdə göstərmişəm ki,istifadəçi kimi all və ya vse seçilməlidir ki,dostup polnı olsun...1 də c diskinə polnı dostup verəndən sonra onun işində xüsusi papkalar var ki,onlara da bu cür yenidən polnı dostup vermək lazımdır....yoxsa onlara da girmək olmayacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mehdi1998, ama men sonra prob ucun D diskinide obwiy dostup eledim oda belencine oldu qaqa onuda deyim girib nastroykasindan bezopasnost vse eledim dostup-danda hamisini iwareledim ama yene eyni wey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...girmek istediyin kompüter xp-dir yoxsa windows 7 ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 dediyim kimi komp-rlerden biri XP digeri ise 7 di ama girmek istediyiim komp-rin sistemi 7 di... men dunenleri lap getdim bir notbuk tapdim ondada sistem Win 7-di ikisinide setovoya taxib yoxladim ondada eyni problem yarandi... fikirlewdimki Xp-le 7 uygun gelmez bir-birileriyle ama oda deyilmiw... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ... c diskinin svoystvasına gir... ...bezopasnost daxil ol... .... yuxarı hissədə vse olmalıdır...aşağı hissədə dopalnitelno gir...orda vse-nin qarşısında polni dostup yazılıb ya yox ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 bax qaqa misal olaraq men D diskinin svoystvasina girdim ordanda bezopasnost bax burda men administratorun ustune vuranda awagidakiar hamisi iwarelenir ama oz komp-rimin adinin Acer-pc ustune vurdugda bezileri iwarelenir... men adimini qeyd edirem ok vururam ama sonra yeniden bezopasnosta girdikde en ustdeki Prosedsie proverku olur... qaldiki sen dediyin daxil oluram awagidaki Dopolnitelni bolmesine bele biwey gelir hem admin hem sistema her ikisi polniy dostupdu bilmedim hansini secem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...axı men neçe defe yazmışam ki,istifadeçi vse olmalıdır...sen de yuxarıda yazmısan ki,vsa qoymusan...amma şekilde vse görünmür...ne vse qoyulub,ne de vse-ye polnı dostup verilmeyib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 sen bele deyirsen onda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...soldakı şekilde istifadəçilərin sırasına vse -ni salmaq lazımdır ki,sağdakı şəkildə polnı dostupun qabağında vse olsun...aşağdakı videoda bunun yolunu göstərirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 mehdi1998, cox sagol brat Allah senden razi olsun axir ki alindi bu sayende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2012 ...fiko_89 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 ......indi isə sizə 2 kompüter arasında internet şəbəkəsi qurmağı göstərəcəyəm... ... 2 kompüteri lan ilə bir-birinə qoşursunuz...1kompüter server olur...o biri periferik.2-ci kompüter 1-cidən internet almalıdır... ...bunu 2-cür qoşa bilərik.. ...1) modem gelir xub-a,xub da verir 2 ve ya daha çox kompütere...xub ip-leri avtomatik verir.düzdür,özün de her 1 kompütere ip vere bilersen...her 1 halda ip-ni xub paylayacaq deye her hansı 1 kompüteri server etmek üçün club timerden istifade edirler.bu proqram istediyin kompüteri server edir ... ...2)və ya serverde ana plataya setavoy plata yerləşdirirk....setavoy şnur modemden gelir servere...serverde setavoy platadan gəlir xub-a...xub-dan da digər kompüterlərə... ...3) ev şəraitində (kompüter az olduğu üçün) xub-a ehtiyac yoxdur... ana plataya setavoy plata qoyuruq...modemdən şnur gəlir serverə,server kompüterindəki setavoy platadan şnur gəlir 2-ci kompüterə... ...1-ci halda serveri club timerlə qurmaq məcburidir.. ...2 və 3 cü halda club timersiz biz internet şəbəkəsinin qurulmasını göstərəcəyik.. ...burda söhbət 2 kompüter arasında lan əlaqəsindən gedir... ...amma sizə 1 şey də deyim...server wi-fi olmaqla ,lan ilə 2ci kompüterə internet verə bilərik...yəni server wi-fi-dır...və bundan lan ilə 2-ci kompüterə internet verib şəbəkə qurmaq...hər 2-si lan olan şəbəkə neçə qurulursa, bu da elə qurulur...mən də belə internet şəbəkəsinin qurulmasına aid videodərslik hazırladım...hər şey eynidir...sadəcə ona görə ki,burda əlavə problemlər çıxa bilər deyə,hər şeyi nəzərə aldım ki,heç 1 problem yaranmasın..bir az çətin və maraqlı olduğu üçün...(misal üçün : 2 lan olsaydı,videodərslikdə qoyduğum 192.168.137.1 yerinə ,192.168.3.1 qoyardım..amma hər şeyi nəzərə alıb həm lan,həm də wi-fi-da 192.168.137.1 qoymağınızı məsləhət görürəm və dərslikdə də belə yazmışam)... ...qeyd : bu yolla 2 kompüteri lan ilə əlaqələndirib internet şəbəkəsi qura bilərsiz... bu yolla wi-fi (server) ilə lan (periferik) internet şəbəkəsi qura bilərsiz...hər 2-si bu cür qurulur... ...ve ya xub-dan istifade edib kompüterlerin sayını artıra bilerik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mehdi1998 axwamin xeyr Kamran qardaw xow geldin... Videoyada gore cox sagol ellerine sagliq! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 ...fiko_89 , halal xoşun... ...3 videoderslik söz vermişem...internetsiz lokal şebekesi yaratmaq...lokal şebekede internet elaqesi yaratmaq...virtual şebekede internet elaqesi...sonuncusu qalıb...bu daha maraqlıdır... ...vaxt olanda sonuncü dersliyi de hazırlayacağam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 mehdi1998 Inwallah brat senin bu videoderliylerin bize cox weyler oyredir Allah razi olsun! Foruma 1 movzu qoymuwam qaqa baxarsan Musiqini redaktə etmək mende bir 35 saniyelik bow musiqi var onu istiyirem 2-3 bend olsun vaxti cox olsun deye birlewdirim ama birlwedirdikde istemirem musiqinin arasindaki ferq hiss olunsun.. bax zehmet olmasa bawa duwmesen yaz deyecem etrafli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ekim 2012 ...fiko_89 ,halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 mehdi1998 Bunu windows XP de etmek mumkundu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 ....ma_N_ga , xp üçün də problem yoxdur...rahat etmək olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2013 Qaqash bu usul clubtimer i qoshmaq olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.