DangerXxX Konu tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Ekim 2012 Xahiş edirəm kimin bilgisi varsa bu haqda kömək etsin.Köputeri söndürdüm xeyli sonra yandırdıqan sonra belə oldu.Sistemi geri də qaytardım düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Videokart drayverini yenile. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DangerXxX Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Onu da qeyd edim ki rəng çalarları itib.Görüntü yazı....effektləri itib. İndi yoxlayaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 deyesen sende xp di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 videokart adi nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DangerXxX Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Beli Xp.dir Nvdia GEFORCE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Burdanmodeli sec yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 qaqa sen bele ele demeli raboci stolda sag duymeni bas ve asagida svoystvaya gir girdikden sora yuxarida oformileniya olmalidi axirdan 2ci di orada asagidakilarin hamisini normal ele yeniki hamisinda yuxardan birincini sec duzelmelidi mende windows 7 di xp olsayt video hazirlayardim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Mende PC-de 4-5 gun bele bir problem yasandi sonra ozozune yoxa cixdi demeli bele kompyuteri yandirirdim monitor acilmirdi sunurun berkizirdim sen yazdigin sekilde olurdu gerek restart basim yeniden yandirim ta ki ozunu tutanacan. Belkede sendede eledi ola bilsin monitoruvun sunutu berk taxilmayib bosluq var cixart yeniden berk tax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DangerXxX Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Haminiza tesekkurler.Hec bir variant alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ekim 2012 Temadan zaddan yazmamısan komputerə? Qaqaş belə problemləri tam bilmək olmur sən 1 2 şəkil upload et bura qoy baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mende 2-3 il evvel XP yazandan sonra olurdu bu hal.Video kart drayverini install edirdim.duzelirdi.Bezende oz ozune duzelirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DangerXxX Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Nə yeni tema yükləmişəm nə də yeni proqram.Co güman ki virus da düşməyib.Kompyuteri söndürdüm 1-2 saat sonra yandirdiqdan sonra belə oldu. Bu komputer ki var çooooxxx qəliz məsələdir.Həm qəlizdir həm də ki vacib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 qaqash sene soz sorusum sen kompyuteri yandirirsana knopkadan ondada ele olur yoxsa windows acilandan (salamliyirha) ondan sora olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DangerXxX Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2012 windows acilanda hiss olunur ki bele olacaq.cunki noqteler gorsenir(goruntu effekti qatisib) privetstvie de boyuk herfle yazilir Deyesen formatsiz alinmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2012 belke ekrani yekeltmisen 1280x1024 qoy qaqasbh sen bele ele bootdan nese ac ele windows un diskini qoy boot ele gor ordada ele olacaq eyer eledise ekranliq yada videokartdan ola biler heta vga nin slotundan bele ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.